Dergi Satış Noktaları


Bize yazın!


Danışma Hattı




Hukuk Hattı


Kullanıcı girişi


Bülten


İşçi Ağı


"Kadın Kadına" Öykü


Açılmak



Dernek Üyeliği


Gönüllü Aranıyor!


Kadın Kadına Öykü


Akademi Formu


Haklarını biliyor musun?



Radyo Programı


Dosya: AşK


Linkler



Dernek Tüzüğü


Yeni yorum ekle

Hayatın Renkleri | LGBT Yazar

Kaos GL ve Radyo ODTÜ işbirliğiyle hazırlanan ‘Hayatın Renkleri’ adlı programda bu hafta “Sanat ve Eşcinsellik” konuşulacak. Türkiye edebiyatının önemli yazarları Fatih Özgüven, Mehmet Murat Somer ve Murathan Mungan’ın konuk olacağı program 11 Kasım Pazar günü saat 00.30’da 103.1’de…

KAOS GL - 26/10/2007

Programa Türkiye edebiyatının önemli üç yazarı konuk olacak. ‘Hiç Niyetim Yoktu’ adlı öykü kitabı geçtiğimiz ay yayımlanan, Radikal gazetesindeki sinema yazılarından da tanıdığımız Fatih Özgüven, Hop-Çiki-Yaya polisiye serisiyle çok konuşulan Mehmet Murat Somer ve en son ‘Yedi Kapılı Kırk Oda’ kitabını okuduğumuz Murathan Mungan’ın katılacağı programda sanat ve eşcinsellik ilişkisi konuşulacak.

11 Kasım Pazar günü saat 00.30’da 103.1 frekansından yayınlanacak olan program, Ankara dışında www.radyoodtu.com.tr adresinden dinlenebilir.

‘Hayatın Renkleri’nde eşcinsellerin insan hakları

2 Eylül 2007 tarihinde başlayan ‘Hayatın Renkleri’ adlı programda medyadan çalışma hayatına Türkiyeli eşcinsellerin insan hakları konuşulacak. 12 hafta boyunca sürecek olan program, gey ve lezbiyen bireylerin maruz kaldıkları ayrımcılığın görünür kılınması ve sorunların çözümünde yol haritası çizmeyi amaçlıyor.

Ayrıntılı bilgi için:

“Hayatın Renkleri” 103.1'de

  • ”Hayatın Renkleri”nde daha önce:

Lezbiyenler eşcinsel mi? – 07/10/2007

Ya Çocuğum Eşcinsel Olursa? – 30/09/2007

Eşcinsellik gerçekten de hastalık mıdır? - 24/09/2007

103.1’de eşcinselliğe dair önyargılar – 09/09/2007

yeni yorum ekle | Devamını oku

Cevapla


*

  • İzin verilen HTML etiketleri: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünür.
  • BBCode tags'larını text içersinde kullanabilirsiniz,URL adresleri otomatik olarak linke çevrilecektir
Anket - Dergi&Web



Kaos GL Dergi 102


KKM - Ekim 08




50/50 Eşitlik



Duyuru Listesi

Kaos GL haberlerini takip etmek için E-posta adresinizi girmeniz yeterli.



LGBT Ünlüler


Muhabirliğe davet


"Canım Ailem"


LGBT Söyleşi


Madiledik!

“Gay'lik toplumsal bir sorun değil, o sapkınlığa giriyor. (…) Kadın erkek ilişkisini yasaklarsan, insan sonunda kendi cinsiyle ilişkiye girmeye başlıyor. Cinsellik içgüdülerle oluşuyor, ihtiyaç olduğu için de bir noktada dışa vurum yaşanıyor. Bu da sapkınlıklara yol açabiliyor.”

  • Biri İpek Tuzcuoğlu’nu durdursun!

“Oğlunun kafasındaki baba resmini yıkarsan, tabii ki anneyi örnek alır. Ondan sonra da kadın gibi davranmaya baslar. Oğlum, bir gün çıkıp da bana bunu söylerse 'Hay, ağzıma tüküreyim beni' der, dönüp kendime bakarım.”

  • Gazetecinin "Oğlunuz ya da kızınız, gelse ve ‘Baba, ben eşcinselim’ dese?" sorusuna İsmail Hacıoğlu’nun verdiği yanıt. En son ‘eşcinsel sperm’i oynayan Hacıoğlu’nun sözleri size de tanıdık geliyor mu?

Diğer Madiler



İmza Kampanyası



Buluşma 2008



Makale


Kampüs Ağı


Kimler online
Şu an sitede 0 kullanıcı ve 203 ziyaretçi var.


English - Deutsch - Kaos GL - Dergi - Kütüphane - Kültür Merkezi - Künye - İletişim