Muhabirliğe davet


Dergi Satış Noktaları


Bize yazın!


Danışma Hattı




Kullanıcı girişi


Bülten


Muhabirimiz olur musun?


Gönüllü Aranıyor!


Akademi Formu


Haklarını biliyor musun?



Hukuk Hattı


Radyo Programı


Dernek Tüzüğü


Dernek Üyeliği


Reklam


Yeni yorum ekle

Homofobi | Mülteciler | Yaser Sheikhzadeh

25 Mart gecesi altı İranlı gey evlerine dönerken saldırıya uğradı. Saldırganlar sopalarla geylerin üzerine yürürken Kayseri halkı perdelerin arkasından olayı izlemeyi tercih etti. Yaser Sheikhzadeh'in haberi.

KAOS GL - 28/03/2008

Yaser Sheikhzadeh - Kayseri

6 İranlı gey 25 Mart gecesi 01.30 sıralarında Ankara’ya giden arkadaşlarını yolcu edip evlerine dönerken yanlarında duran bir arabadan inen iki kişi tarafından saldırıya uğradılar. Saldırganların sopalarla dövdüğü altı kişiden ikisi olay yerinde baygınlık geçirdi.

Olay esnasında gürültüyü duyup pencereye çıkan halkın hiçbir şey yapmamış olması da düşündürücüydü. Keşke biraz acıyıp polisi çağırmış olsalardı olayın sonuçları bu kadar vahim olmayacaktı.

Olaydan kısa bir süre sonra saldırganlar yakalandı.

  • Muhabirimizin diğer haberleri:

Sağa sola dokunmadan gitmek

Kayseri’de mülteci eşcinsel olmak

2 yorum | Devamını oku

Cevapla


*

  • İzin verilen HTML etiketleri: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünür.
  • BBCode tags'larını text içersinde kullanabilirsiniz,URL adresleri otomatik olarak linke çevrilecektir


Duyuru Listesi

Kaos GL haberlerini takip etmek için E-posta adresinizi girmeniz yeterli.



Kaos GL - 101


İmza Kampanyası



Google Reklam


LGBT Ünlüler


"Canım Ailem"


LGBT Söyleşi


Madiledik!

“Gay'lik toplumsal bir sorun değil, o sapkınlığa giriyor. (…) Kadın erkek ilişkisini yasaklarsan, insan sonunda kendi cinsiyle ilişkiye girmeye başlıyor. Cinsellik içgüdülerle oluşuyor, ihtiyaç olduğu için de bir noktada dışa vurum yaşanıyor. Bu da sapkınlıklara yol açabiliyor.”

  • Biri İpek Tuzcuoğlu’nu durdursun!

“Oğlunun kafasındaki baba resmini yıkarsan, tabii ki anneyi örnek alır. Ondan sonra da kadın gibi davranmaya baslar. Oğlum, bir gün çıkıp da bana bunu söylerse 'Hay, ağzıma tüküreyim beni' der, dönüp kendime bakarım.”

  • Gazetecinin "Oğlunuz ya da kızınız, gelse ve ‘Baba, ben eşcinselim’ dese?" sorusuna İsmail Hacıoğlu’nun verdiği yanıt. En son ‘eşcinsel sperm’i oynayan Hacıoğlu’nun sözleri size de tanıdık geliyor mu?

Diğer Madiler



Buluşma 2008



Makale


Kampüs Ağı


İşçi Ağı


"Kadın Kadına" Öykü


Dosya: AşK


Açılmak



Linkler



English - Deutsch - Kaos GL - Dergi - Kütüphane - Kültür Merkezi - Künye - İletişim