Dergi Satış Noktaları


Bize yazın!


Danışma Hattı




Hukuk Hattı


Kullanıcı girişi


Bülten


İşçi Ağı


"Kadın Kadına" Öykü


Açılmak



Dernek Üyeliği


Gönüllü Aranıyor!


Kadın Kadına Öykü


Akademi Formu


Haklarını biliyor musun?



Radyo Programı


Dosya: AşK


Linkler



Dernek Tüzüğü


Yeni yorum ekle

LGBT Dünya | LGBT Hakları

Moldova'daki LGBT örgütü GenderDoc-M'in 11 Mayıs’ta Kişinev kentinde düzenlemeye çalıştığı 2008 LGBT Onur Yürüyüşü'nü güvenliğin sağlanamayacağı gerekçesiyle önce belediye başkanı, ardından karşı eylemci bir grup engellemek istedi. Onur Yürüyüşü için gelen LGBT bireyler otobüsten indirilmedi. Homo/transfobik sözler sarfeden karşı eylemci grubu polis durdurmak yerine izlemekle yetindi.

KAOS GL 14/05/2008

Moldova'daki LGBT örgütü GenderDoc-M'in Kişinev kentinde düzenlemeye çalıştığı 2008 LGBT Onur Yürüyüşü'nü güvenliğin sağlanamayacağı gerekçesiyle belediye başkanı tarafından engellendi.

Belediye başkanının böyle bir yetkisi olmadığı için örgüt planladığı şekilde pankartları ve balonlarını yanlarına alıp, otobüslerinin içinde, gösteri alanına geldiler.

Ancak 60 kişilik gösteri grubuna karşılık 200 kadar karşı eylemci onları alanda karşıladı, otobüsten indirip saldırmaya çalıştılar. Korkunç homo/transfobik laflar attılar. Tüm bu olaylar sırasında polis olaylara müdahale etmek yerine durup izlemekle yetindi.

Fotoğraflar: http://flickr.com

1 yorum | Devamını oku

Cevapla


*

  • İzin verilen HTML etiketleri: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünür.
  • BBCode tags'larını text içersinde kullanabilirsiniz,URL adresleri otomatik olarak linke çevrilecektir
Anket - Dergi&Web



Kaos GL Dergi 102


KKM - Ekim 08




50/50 Eşitlik



Duyuru Listesi

Kaos GL haberlerini takip etmek için E-posta adresinizi girmeniz yeterli.



LGBT Ünlüler


Muhabirliğe davet


"Canım Ailem"


LGBT Söyleşi


Madiledik!

“Gay'lik toplumsal bir sorun değil, o sapkınlığa giriyor. (…) Kadın erkek ilişkisini yasaklarsan, insan sonunda kendi cinsiyle ilişkiye girmeye başlıyor. Cinsellik içgüdülerle oluşuyor, ihtiyaç olduğu için de bir noktada dışa vurum yaşanıyor. Bu da sapkınlıklara yol açabiliyor.”

  • Biri İpek Tuzcuoğlu’nu durdursun!

“Oğlunun kafasındaki baba resmini yıkarsan, tabii ki anneyi örnek alır. Ondan sonra da kadın gibi davranmaya baslar. Oğlum, bir gün çıkıp da bana bunu söylerse 'Hay, ağzıma tüküreyim beni' der, dönüp kendime bakarım.”

  • Gazetecinin "Oğlunuz ya da kızınız, gelse ve ‘Baba, ben eşcinselim’ dese?" sorusuna İsmail Hacıoğlu’nun verdiği yanıt. En son ‘eşcinsel sperm’i oynayan Hacıoğlu’nun sözleri size de tanıdık geliyor mu?

Diğer Madiler



İmza Kampanyası



Buluşma 2008



Makale


Kampüs Ağı


Kimler online
Şu an sitede 1 kullanıcı ve 131 ziyaretçi var.

Online kullanıcılar

  • Bebeksi_


English - Deutsch - Kaos GL - Dergi - Kütüphane - Kültür Merkezi - Künye - İletişim