Submitted by
Anonim on Salı, 20 Mayıs, 2008 - 20:07
Bizim İnsan haklarından anladığımız,bizim gibi düşünenler ve bize benzeyenlerin hakları oluyor.
Toplumda zaten konuşulmayan,yasak olan,günah olan ,ayıp olan cinsellik üzerine konuşmak ,heleki cinseliklerini bizim gibi ( ben heteroseksüelim) yaşamayanların hak taleplerine saygı duymak ,sizleri bu taleplerinizde desteklemek için; önce kendi cinselliğimizden ne anladığımızı sorgulamamız gerekir diye düşünüyorum.
Meydanlarda bedenimiz bizimdir diye haykıran kadın hakları savunucularının,yine bedenleri kendilerine ait olan arkadaşlarımızı öte geçeye yerleştirmelerini ,yada İnsan Hakları savunuculuğunda mangalda kül bırakmayan yiğit sendikacıların,aktivistlerin "karizmayı çizdirmemek için "sizden uzak durmalarını,korkmalarını anlamanız içindir bu yazı.
Sözün kısası ;acı çekeceğini bile bile,İnançları için ,hakları için,özgürlükleri için mücadele edenler erdemli insanlardır.
Bu sene gelemedim,ama seneye Ankarada olmak isterim sizinle ,sizi desteklemek için.
Hülya Başdoğan/NEVŞEHİR