2. cevap verene ek cevap .
Submitted by
Anonim on Cumartesi, 28 Haziran, 2008 - 18:15
"cinsel organininizi nerede nasil kullanacaginizin savaşını veriyosunuz " demişsin. Bizim yaşamsal mücadelemizi bu gözle görmen bile bir "türbancının" eşcinselliği nasıl algıladığının kanıtıdır. "onlar da giysilerini nerde nasil kullanacaklarina kendileri karar vermek istiyor" demişsin ki buna kendileri falan karar vermiyor. Buna eşcinselleri aşağılayan, dayak atan, işe almayan, diğer müslüman ülkelerin tamamında hapishanelere ve darağaçlarına gönderen hatta domuz bağı yapan, kafa kesen aynı zihniyet karar veriyor. Bizden de buna destek bekleniyor. Bu nasıl bir ironidir yahu !
Biz türbancılar gibi, aile yada "mahalle baskısı" sonucu, gerici tarikatlar tarafından beynimiz yıkanarak "cehennemde cayır cayır yakılma" korkusu ile tehdit edilerek eşcinsel yapılmadık. Tam tersine bütün bunlara RAĞMEN eşcinsel olduk, çünkü biz eşcinsel doğduk. İşte bir kefeye koymaya çalıştığınız "türban mağdurları" ile eşcinselliğinden dolayı mağdur olanların arasındaki küçücük bir fark.
Türkiye'de laik düzeni kurarak eşcinsellerin en azından kanun önünde dinsel nedenlerle cezalandırmasının önünü kapayan sevgili Atatürk'ü sevmeyen; ama İran'da eşcinselleri binlerce insan önünde ibret olsun diye darağacında sallandıran düzeni kuran faşist Hümeyni'ye sempati duyan özgülükçü (!) türban eylemcisi arkadaştan da destek aldık diye türbancıların peşinden yürüyecek kadar salak değiliz. Demokrat olmak yada solculuk ile salaklığı ayıramadığımız için zaten AKP % 47 oy almadı mı bu ülkede.
H. M. Korkmaz