Dergi Satış Noktaları


Bize yazın!


Danışma Hattı




Hukuk Hattı


Kullanıcı girişi


Bülten


İşçi Ağı


"Kadın Kadına" Öykü


Açılmak



Dernek Üyeliği


Gönüllü Aranıyor!


Kadın Kadına Öykü


Akademi Formu


Haklarını biliyor musun?



Radyo Programı


Dosya: AşK


Linkler



Dernek Tüzüğü


Kim bilebilir?

Sizden Gelenler

“Hemcinsiyle ilgilenen bir erkeğin ya da kadının sevebileceğini de düşünmedin değil mi? Halbuki onun da kalbi var. Duygu denen o şeylerin sadece heterolarda olduğunu düşünen sen, hiç aklından bile geçirmedin değil mi bunu?” Kaos GL okuru Selim’in kaleminden.

KAOS GL - 30/05/2007

Selim

Hiç düşündünüz mü toplumdan soyutlamadan önce hemcinslerine ilgi duyanların da insan olduklarını? Onların da düşünebilen, düşündüklerini pratiğe geçirebilen insanlar olduklarını? Düşündünüz mü hiç, uygunsuz, çirkin yakıştırmalar yaparken onlara, kardeşinizin, abinizin, çocuğunuzun, en yakın arkadaşınızın ve belki sevgilinizin, eşinizin de hemcinslerine ilgi duyabiliyor olabileceklerini?

Kontrole gittiğiniz, sizi iyileştiren doktorunuzun, size bir şeyler öğretmek için çırpınan öğretmeninizin, geçen gün fatura yatırdığınız bankadaki o memurun, hakkınızı savunan avukatın, dertlerinizi dinleyen psikiyatristinizin... Toplum için bir şeyler yapmaya çalışan bu insanların da bu tür ilişkilerde bulunabileceklerini düşündünüz mü, bir sürü hakaret yağdırırken, toplumun en alt tabakasına itmeye çalışırken, yaşamlarını, neler hissettiklerini bir nebze olsun bilmediğiniz o insanlara?

Sen..!!

Sana diyorum..!!

Evet sen..!!

Hemcinsiyle ilgilenen bir erkeğin ya da kadının sevebileceğini de düşünmedin değil mi? Halbuki onun da kalbi var. Duygu denen o şeylerin sadece heterolarda olduğunu düşünen sen, hiç aklından bile geçirmedin değil mi bunu? Sana göre bu tür ilişkilerin içinde bulunan insanların tek amacı kendilerini cinsel açıdan tatmin etmek değil mi? Ne de olsa onların sevmeye hakları yok. Siz burjuvasınız, onlar köle (!!!!)

Şimdi beni iyi dinle!

Homofobik görünüp, bu konudan uzak durmaya çalışan sen! Şu okuduğun yazıyı bile gözden geçirir edasıyla okuyan sen!

Neyine lazım! Görenler seni homoseksüel sanırlar falan değil mi? Ne de olsa elinde sana göre ateşten bir top var şu an..!!

“Rezil” diye nitelendirdiğin bu insanlar, kız mı, erkek mi bakmadan, küçücük çocuklara tecavüz eden o hetero (!) insanlardan daha mı iğrenç?

Travestilerle ilişkiye girip, ben erkeğim (!) diye ortada dolaşan delikanlılardan (!) daha mı ikiyüzlüler?

Söylesene, ne kadar şey biliyorsun bu insanlarla ilgili? Onları yargılamadan, toplumun alt sınıflarına layık görmeden, her an maskelerini takmak zorunda bırakmadan, özgürce yaşayabilecekleri bir dünya hediye etmek için neden bekliyorsun hala?

Unutma!

Belki en yakınındaki insan bile, bunları hissettiği halde, yanındayken maske takmak zorunda kalıyor. O ne kadar istemese de seni kandırıyor durumunda ve her geçen gün kendini daha yalnız hissediyor. Çünkü eğer bilirsen ondan nefret edeceğini düşünüyor.

Kim bilir?

Kim bilebilir?

Şimdi söyle bana!

Sadece bir varsayım olsa bile, sen ve senin gibi düşünen insanlar yüzünden, kandırılabiliyor olabileceğin düşüncesi hoşuna gitti mi?

 
 

yeni yorum ekle

süperr
Submitted by Anonim on Çarşamba, 30 Mayıs, 2007 - 22:51

selim arkadaşım olayı bence harika anlatmış. eşcinsellik bir sapkınlık bir sapıklık değil ve böyle düşünen insanlar yüzünden eşcinseller kendini toplumdan soyutluyor ve uçuruma sürükleniyor. kimsenin buna hakkı yok. eşcinsellik dünya yaratıldığından beri vardı ve olmaya devam edicek!!Dar düşüncelerden kendimizi kurtarmalıyız.Son sözüm şu olucak:İNSAN AKLI VE RUHU SINIR TANIMAZ FAKAT BİZLER KENDİ KOYDUĞUMUZ SINIRLAR İÇİNE KENDİMİZİ HAPSEDER VE BİRİLERİNE HİZMET EDERİZ!!!

cevapla


Anket - Dergi&Web



Kaos GL Dergi 102


KKM - Ekim 08




50/50 Eşitlik



Duyuru Listesi

Kaos GL haberlerini takip etmek için E-posta adresinizi girmeniz yeterli.



LGBT Ünlüler


Muhabirliğe davet


"Canım Ailem"


LGBT Söyleşi


Madiledik!

“Gay'lik toplumsal bir sorun değil, o sapkınlığa giriyor. (…) Kadın erkek ilişkisini yasaklarsan, insan sonunda kendi cinsiyle ilişkiye girmeye başlıyor. Cinsellik içgüdülerle oluşuyor, ihtiyaç olduğu için de bir noktada dışa vurum yaşanıyor. Bu da sapkınlıklara yol açabiliyor.”

  • Biri İpek Tuzcuoğlu’nu durdursun!

“Oğlunun kafasındaki baba resmini yıkarsan, tabii ki anneyi örnek alır. Ondan sonra da kadın gibi davranmaya baslar. Oğlum, bir gün çıkıp da bana bunu söylerse 'Hay, ağzıma tüküreyim beni' der, dönüp kendime bakarım.”

  • Gazetecinin "Oğlunuz ya da kızınız, gelse ve ‘Baba, ben eşcinselim’ dese?" sorusuna İsmail Hacıoğlu’nun verdiği yanıt. En son ‘eşcinsel sperm’i oynayan Hacıoğlu’nun sözleri size de tanıdık geliyor mu?

Diğer Madiler



İmza Kampanyası



Buluşma 2008



Makale


Kampüs Ağı


Kimler online
Şu an sitede 0 kullanıcı ve 153 ziyaretçi var.


English - Deutsch - Kaos GL - Dergi - Kütüphane - Kültür Merkezi - Künye - İletişim