Muhabirliğe davet


Dergi Satış Noktaları


Bize yazın!


Danışma Hattı




Kullanıcı girişi


Bülten


Muhabirimiz olur musun?


Gönüllü Aranıyor!


Akademi Formu


Haklarını biliyor musun?



Hukuk Hattı


Radyo Programı


Dernek Tüzüğü


Dernek Üyeliği


Reklam


Massachusetts’te evlilik güvencede

GL Evlilik

Amerika'da eşcinsellere evlenme hakkı tanıyan tek eyalet olan Massachusetts, eşcinsel evliliklerine izin veren yasada düzenleme yapılmasını öneren teklifi reddetti. Vali Patrick "Massachusetts'de evlilik özgürlüğü güvencede" dedi.

KAOS GL

Amerika'da eşcinsellere evlenme hakkı tanıyan tek eyalet olan Massachusetts, kararından geri dönmüyor. Eyalet Kongresi'ne eşcinsel evliliklerine izin veren yasada düzenleme yapılmasını öneren bir teklifi reddetti. Teklif, eşcinsel evliliklerin referanduma götürülmesini öngörüyordu.

Eyalette evlilik hakkına sahip olan eşcinseller, bu haklarının devamına sebep olan kararı sevinçle karşıladılar. Eyalet Valisi Deval Patrick de referandumun 45'e karşı 151 oyla reddedilmesinden sonra, "Massachusetts'de evlilik özgürlüğü güvencede" şeklinde konuştu.

Kaynak: CHA

 

Konuyla ilgili haberler:

New Hampshire’da 'nihayet' sivil birliktelik

New Hampshire’da ‘sivil birliktelik’ tartışması

New Jersey’de düğün çanları

Terminatör kararlı

New Jersey’de ‘sivil birliktelik’ tartışması

New Jersey'den eşcinsel evliliklerine onay

New Jersey'de eşcinsel evlilik adımı

ABD eşcinsel evliliği yasaklamıyor

yeni yorum ekle



Duyuru Listesi

Duyuru listesine kaydolmak için email adresinizi girmeniz yeterli.



Kaos GL - 101


"Canım Ailem"


LGBT Söyleşi


Google Reklam


LGBT Ünlüler


Madiledik!

“Gay'lik toplumsal bir sorun değil, o sapkınlığa giriyor. (…) Kadın erkek ilişkisini yasaklarsan, insan sonunda kendi cinsiyle ilişkiye girmeye başlıyor. Cinsellik içgüdülerle oluşuyor, ihtiyaç olduğu için de bir noktada dışa vurum yaşanıyor. Bu da sapkınlıklara yol açabiliyor.”

  • Biri İpek Tuzcuoğlu’nu durdursun!

“Oğlunun kafasındaki baba resmini yıkarsan, tabii ki anneyi örnek alır. Ondan sonra da kadın gibi davranmaya baslar. Oğlum, bir gün çıkıp da bana bunu söylerse 'Hay, ağzıma tüküreyim beni' der, dönüp kendime bakarım.”

  • Gazetecinin "Oğlunuz ya da kızınız, gelse ve ‘Baba, ben eşcinselim’ dese?" sorusuna İsmail Hacıoğlu’nun verdiği yanıt. En son ‘eşcinsel sperm’i oynayan Hacıoğlu’nun sözleri size de tanıdık geliyor mu?

Diğer Madiler



Buluşma 2008



Makale


Kampüs Ağı


İşçi Ağı


"Kadın Kadına" Öykü


Dosya: AşK


Açılmak



Linkler



English - Deutsch - Kaos GL - Dergi - Kütüphane - Kültür Merkezi - Künye - İletişim