Fransa, Britanya'da yapılacak Ragbi Dünya Kupası öncesi 'Dieux du stade' (Stadyumun Tanrıları) isimli çarpıcı takviminin sekizincisini hazırladı. Takvimde oyuncuların bedenlerinin çok ufak bir kısmı örtülü.
KAOS GL
Fransız ragbi oyuncularını birer seks sembolü olarak sunan takvim, kanlı burunlar ve kırık dişlerle hatırlanan bu sert sporu farklı bir biçimde tanıtmayı amaçlıyor. Takvimde oyuncuların bedenlerinin çok ufak bir kısmı örtülü.
Parisli antropolog Anne Saouter, "Bu atletik vücutlar, güzel ve sofistike adamlar, ragbinin bugüne kadar getirdiği vahşi erkeklik imajından çok farklı" diyor. İngiliz Ragbi Futbol Birliği'nin geleneksel bir mantıkla hazırladığı takvimden çok farklı olan bu tasarımın aynı zamanda, iki azılı rakibin kupada karşı karşıya gelmesi öncesi Fransızların İngilizlere iddialı bir meydan okuması olduğu düşünülüyor.
Kaynak: Radikal, 18 Eylül 2007
Öpüşerek rugby oynayan erkekler
yeni yorum ekle