Muhabirliğe davet


Dergi Satış Noktaları


Bize yazın!


Danışma Hattı




Kullanıcı girişi


Bülten


İşçi Ağı


"Kadın Kadına" Öykü


Açılmak



Gönüllü Aranıyor!


Muhabirimiz olur musun?


Akademi Formu


Haklarını biliyor musun?



Hukuk Hattı


Radyo Programı


Dosya: AşK


Linkler



Dernek Tüzüğü


Dernek Üyeliği


Reklam


ABD'yi 'Rice lezbiyen' dedikodusu sardı

Siyaset

Amerika'nın en çok satan haftalık gazetesi National Enquirer'da geçen hafta çıkan "Kim eşcinsel, kim değil?" başlıklı makale, "ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice'ın lezbiyen olduğuna dair" Washington kulislerinde uzun süredir konuşulan iddiaları yeniden canlandırdı.

KAOS GL

İngiliz Sunday Times gazetesinin haberine göre, National Enquirer, Rice'ın "lezbiyen olduğuna dair uzun süredir konuşulan Washington dedikodusunun, herkesçe bilinen ama söylenmeyen açık bir sır olduğunu" yazdı. Google'da geçen hafta "Condoleezza" ve "lezbiyen" kelimeleri birlikte arandığında 146 bin sonuç çıktığı belirtildi.

National Enquirer, "Adı bilinmeyen bir blog yazarına göre Rice'ın Stanford Üniversitesi'nde öğrenci olduğu yıllarda bir lezbiyen olduğu tamamen ortadaydı ve bu bir skandal değil, sadece gerçeklikti" diye yazdı. Rice'ın 1998 yılında "bir başka bekar kadın olan arkadaşı ve film yapımcısı Randy Bean'le birlikte ev satın aldığı" vurgulandı.

Son olarak Washington Post'un diplomasi muhabiri Glenn Kessler de Rice hakkında yazdığı bir biyografide, "liberal bir ilerici" olarak tanımladığı film yapımcısı Bean'in, Rice'ın "en yakın kadın arkadaşı" olduğunu ve birlikte ev tuttuklarını yazarak, Rice'ın adının "lezbiyenlik dedikodularıyla" bağdaştırılmasına neden olmuştu.

Kaynak: Milliyet, 3 Aralık 2007

yeni yorum ekle

Sanat Atölyesi


İnsan Hakları Eğitimi




Duyuru Listesi

Kaos GL haberlerini takip etmek için E-posta adresinizi girmeniz yeterli.



Kaos GL - 101


İmza Kampanyası



Google Reklam


Tatile Davet!


Kadın Kadına Öykü


LGBT Ünlüler


"Canım Ailem"


LGBT Söyleşi


Madiledik!

“Gay'lik toplumsal bir sorun değil, o sapkınlığa giriyor. (…) Kadın erkek ilişkisini yasaklarsan, insan sonunda kendi cinsiyle ilişkiye girmeye başlıyor. Cinsellik içgüdülerle oluşuyor, ihtiyaç olduğu için de bir noktada dışa vurum yaşanıyor. Bu da sapkınlıklara yol açabiliyor.”

  • Biri İpek Tuzcuoğlu’nu durdursun!

“Oğlunun kafasındaki baba resmini yıkarsan, tabii ki anneyi örnek alır. Ondan sonra da kadın gibi davranmaya baslar. Oğlum, bir gün çıkıp da bana bunu söylerse 'Hay, ağzıma tüküreyim beni' der, dönüp kendime bakarım.”

  • Gazetecinin "Oğlunuz ya da kızınız, gelse ve ‘Baba, ben eşcinselim’ dese?" sorusuna İsmail Hacıoğlu’nun verdiği yanıt. En son ‘eşcinsel sperm’i oynayan Hacıoğlu’nun sözleri size de tanıdık geliyor mu?

Diğer Madiler



Buluşma 2008



Makale


Kampüs Ağı


English - Deutsch - Kaos GL - Dergi - Kütüphane - Kültür Merkezi - Künye - İletişim