Muhabirliğe davet


Dergi Satış Noktaları


Bize yazın!


Danışma Hattı




Kullanıcı girişi


Bülten


Muhabirimiz olur musun?


Gönüllü Aranıyor!


Akademi Formu


Haklarını biliyor musun?



Hukuk Hattı


Radyo Programı


Dernek Tüzüğü


Dernek Üyeliği


Reklam


Ege’de homofobi ve eşcinsel hareket konuşulacak

Homofobi | LGBT Türkiye

Ege Üniversitesi Psikolojik Danışma Topluluğu’nun düzenlediği “Homofobi ve Türkiye’de Eşcinsel Hareket” başlıklı söyleşi 29 Şubat Cuma günü Ege Üniversitesi Kültür Sanat Evinde gerçekleşecek. Söyleşiye, Prof. Dr. Melek Göregenli, Kaos GL İzmir’den Erdem Gürsoy ve Kaos GL Derneği’nden Ali Erol konuşmacı olarak katılacak.

KAOS GL - 28/02/2008

Ege Üniversitesi Psikolojik Danışma Topluluğu’nun düzenlediği “Homofobi ve Türkiye’de Eşcinsel Hareket” başlıklı söyleşide, eşcinselliğin adlandırılmasının ve sınıflandırılmasının tarihsel seyrinden satır başları açılacak ve eşcinsellerin neden ve nasıl örgütlendiklerine dair deneyimler paylaşılacak.

Dünyadan ve Türkiye’den eşcinsel hareketin mücadele pratiklerinin sunulacağı söyleşide, sosyal psikolog Melek Göregenli, homofobinin bir ideoloji olarak nasıl şekillendiğini ve tezahürünü hangi davranış ve sosyal-politik uygulamalarda bulduğunu ele alacak.

Kaos GL İzmir’den Erdem Gürsoy ve Kaos GL Derneği’nden Ali Erol da Türkiye’deki eşcinsel hareketin tarihçesini anlatacaklar.

Tarih: 29 Şubat 2008, Cuma

Saat: 14:00

Adres: Ege Üniversitesi Kültür Sanat Evi, İzmir

yeni yorum ekle

Bu katılım değerlendirmeli!!!!!
Submitted by Anonim on Pazar, 2 Mart, 2008 - 15:44

Ege üniversitesindeki bu potansiyel kaçırılmamalı homofobi karşıtı eşcinsel hareketi destekleyici bir kulüp kurulmalı egede. Ben de bir ege öğrencisi olarak bu oluşumu sabırsızlıkla bekliyorum. Bu yazımı okuyacak olan kişilerinde bu durumu değerlendirmesini arzu ediyorum..

cevapla


muhteşem bir paneldi
Submitted by Anonim on Cuma, 29 Şubat, 2008 - 22:56

300 kişinin katılımıyla, çok güzel bir panel gerçekleşti. emeği geçen herkese teşekkürler. ege üniversitesi'ndeki öğrencilerin bu kadar ilgi göstermesi cidden şaşırtıcıydı.

cevapla




Duyuru Listesi

Duyuru listesine kaydolmak için email adresinizi girmeniz yeterli.



Kaos GL - 101


"Canım Ailem"


LGBT Söyleşi


Google Reklam


LGBT Ünlüler


Madiledik!

“Gay'lik toplumsal bir sorun değil, o sapkınlığa giriyor. (…) Kadın erkek ilişkisini yasaklarsan, insan sonunda kendi cinsiyle ilişkiye girmeye başlıyor. Cinsellik içgüdülerle oluşuyor, ihtiyaç olduğu için de bir noktada dışa vurum yaşanıyor. Bu da sapkınlıklara yol açabiliyor.”

  • Biri İpek Tuzcuoğlu’nu durdursun!

“Oğlunun kafasındaki baba resmini yıkarsan, tabii ki anneyi örnek alır. Ondan sonra da kadın gibi davranmaya baslar. Oğlum, bir gün çıkıp da bana bunu söylerse 'Hay, ağzıma tüküreyim beni' der, dönüp kendime bakarım.”

  • Gazetecinin "Oğlunuz ya da kızınız, gelse ve ‘Baba, ben eşcinselim’ dese?" sorusuna İsmail Hacıoğlu’nun verdiği yanıt. En son ‘eşcinsel sperm’i oynayan Hacıoğlu’nun sözleri size de tanıdık geliyor mu?

Diğer Madiler



Buluşma 2008



Makale


Kampüs Ağı


İşçi Ağı


"Kadın Kadına" Öykü


Dosya: AşK


Açılmak



Linkler



English - Deutsch - Kaos GL - Dergi - Kütüphane - Kültür Merkezi - Künye - İletişim