Haftanın Şugarı
"İnsan hakları meselesi kolay hallolur diye düşünüyorsanız ben de size 'Önce eşcinsellerin problemlerini halletmeliyiz. Hani şu yoklarmış gibi saydıklarımızın' derim. Bana göre asıl bölücü olan eşcinselleri saymayanlar. Bunun başörtüsünden ne farkı var ki! Başörtülüler üniversiteye giremiyor. Eşcinseller ise hiçbir yere. İş bulamıyorlar, onlara yaratık gözüyle bakılıyor, arkadaşlık etmek bile ayıp karşılanıyor"
- 2 sene öncesinin Hormonlu Domates sahibi Hülya Avşar günah çıkartıyor.
Diğer Şugarlar
|
Hipnoz yasaklanmamış!
Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde yayımlanan “RTÜK klibi yasakladı” haberi üzerine Hande Yener açıklama yaptı. Yener, ‘Hipnoz’ klibinin homoerotik görüntüler ve sado-mazo sahneler içerdiği için yasaklandığını yazan gazeteye dava açtığını söyledi.
KAOS GL - 20/06/2008
Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde dün (19 Haziran) yayımlanan “RTÜK klibi yasakladı” haberi üzerine şarkıcı Hande Yener basın danışmanı aracılığı ile bildiri yayınladı. Haberin gayri resmi bir haber olduğunu söyleyen Yener, resmi bir belge olmadan böyle bir haber yazdığı için, Demirhan Hararlı hakkında yasal işlemlere başladıklarını belirtti.
Erol Köse de uyarmış
Haberde “RTÜK yetkililerinin iki geyin rol aldığı, ayrıca bazı seks oyuncaklarının kullanıldığı ‘Hipnoz’ klibini, ‘gençlerin ruh sağlığını bozar’ gerekçesiyle yasakladı” bilgisi verilmiş, Yener’in yapımcısı Erol Köse’den de görüş alınmıştı. Kelebek’in haberine göre Köse "Bu çalışmada yönetmenlik yapan Kemal Doğulu'yu klibin çok riskli olduğu konusunda uyarmış, bazı revizyonlar yapmaları gerektiğini belirtmiştim. Klip çekimindeki görüntüler RTÜK görevlileri tarafından izlendikten sonra, komisyon sonucunu sanatçıma ilettim. Ben de üzgün ve şaşkınım" açıklamasında bulunmuştu.
Ve işte Kemal Doğulu’nun yönettiği ‘Hipnoz’ klibi
'Hipnoz' - Hande Yener
yeni yorum ekle
|
Sağlık Çalışanları Anketi
Madiledik!
“Gay'lik toplumsal bir sorun değil, o sapkınlığa giriyor. (…) Kadın erkek ilişkisini yasaklarsan, insan sonunda kendi cinsiyle ilişkiye girmeye başlıyor. Cinsellik içgüdülerle oluşuyor, ihtiyaç olduğu için de bir noktada dışa vurum yaşanıyor. Bu da sapkınlıklara yol açabiliyor.”
- Biri İpek Tuzcuoğlu’nu durdursun!
“Oğlunun kafasındaki baba resmini yıkarsan, tabii ki anneyi örnek alır. Ondan sonra da kadın gibi davranmaya baslar. Oğlum, bir gün çıkıp da bana bunu söylerse 'Hay, ağzıma tüküreyim beni' der, dönüp kendime bakarım.”
- Gazetecinin "Oğlunuz ya da kızınız, gelse ve ‘Baba, ben eşcinselim’ dese?" sorusuna İsmail Hacıoğlu’nun verdiği yanıt. En son ‘eşcinsel sperm’i oynayan Hacıoğlu’nun sözleri size de tanıdık geliyor mu?
Diğer Madiler
|