Aşk
n/a
alt bölümler
editörün seçimi
|
Seni ne zaman unutacağımı bilmiyorum. Belki de biliyorum ama unutmak istemiyor da olabilirim.
|
|
Kaç gönlüne girdim. Kaç hayat tanıdım.
|
|
Yırtık dondan çıkar gibi, çıkıverdin hayatımın orta yerinde karşıma. Kıyametler kopuyordu oysa. ‘Ne işin var deli misin?’ dedim kendi kendime. |
|
Seni konuşuyorum.
Nasıl sevip, nasıl ayrıldığımızı anlatıyorum. |
|
Bu bambaşka bir şey, bir dönüm noktası... Kurak topraklarda yeşili yürütmek, suya akmayı öğretmek gibi…
|
|
Aşklarda arkada kalmak da öne çıkmak da üzüntüdür. Ezmek de sancıdır, ezilmek de. Ancak, Rafael'in, rekabatçi aşk/seks minvalinde, kimi zaman elimde olmadan, kaybedenlerden olduğunu hissediyorum. Acaba, ben de bir Rafael miyim, biz de birer Rafael miyiz?
|
|
Birde aşkın heterosu homosu olur mu sorunu var. Aşk aşktır ve cinsiyet tanımaz. Aşk bir duygudur ki kalpte başlar beyne gider ve oradan tüm vücüda dağılır. Kalpte bir aşk tutuşurken , kalp cinsiyete bakmaz. Damarlarda kan basıncı yükselirken sanmıyorum ki göz farklı şeyler görsün. Burada cinsiyet biter. Bu anlamda Sevgililer Günü bir hetero günü olarak kabul edilemez.
|
|
"Sevgililer gününü kutlamak yerine, kendimizi, aşkın tüm biçimlerini, poligam ilişkilerimizi, yanlızlığımızı, translar, geyler, queerler ve farklı cinsiyetlerde olmamızı kutlamak için sokakları ele geçiriyoruz."
|
|
Uluslararası Af Örgütü, sevgililer günü vesilesiyle Viyana'da eylem yaptı. Öpüşme eylemini Kaos GL Viyana muhabiri Anıl Üver fotoğrafladı.
|
|
Herşeye rağmen yüreğinde her daim aşka yer olanın… Kısacası herkesin sevgililer günü kutlu olsun. Kaos GL İstanbul muhabiri Erkan Alçam, sevgililer gününü kutluyor.
|













