Dergi Satış Noktaları


Bize yazın!


Danışma Hattı




Hukuk Hattı


Kullanıcı girişi


Bülten


İşçi Ağı


"Kadın Kadına" Öykü


Açılmak



Dernek Üyeliği


Gönüllü Aranıyor!


Kadın Kadına Öykü


Akademi Formu


Haklarını biliyor musun?



Radyo Programı


Dosya: AşK


Linkler



Dernek Tüzüğü


Yalıkavak’ta nefret cinayeti

Nefret Cinayeti

Sekiz yıldır Bodrum’un Yalıkavak Beldesi'nde yaşayan 71 yaşındaki İngiliz Archibald Murray’in cinayeti çözüldü. Murray’le eşcinsel ilişkisi olan katil zanlısı Denizer Altınsoy gözaltına alındı.

KAOS GL

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Yalıkavak Beldesi'ndeki villasının banyosunda pazar günü (25 Mart) ölü bulunan ve düşme sonucu başını çarparak öldüğü sanılan 71 yaşındaki Archibald Murray'ın öldürüldüğü ortaya çıktı. Jandarmanın iki günde çözdüğü cinayetin katil zanlısı, 42 yaşındaki Denizer Altınsoy tutuklandı.

Ülkesinde antika eser koleksiyoneri olan, sekiz yıl önce yerleştiği Yalıkavak'ta yaşayan Archibald Murray, pazar sabahı jandarmaya yapılan ihbar üzerine villasının banyosunda ölü bulundu. Murray'in başındaki, yüzündeki ve boynundaki darbe izlerinin düşme sırasında meydana geldiği zannedildi. Murray'in cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Eşi İngiltere'deyken villada yalnız kalan Murray'in ölmeden önce katiliyle boğuştuğu, burnunun kırıldığı, başının ve yüzünün banyo lavabosuna çarpıldığı saptandı. Evin salonunda yapılan incelemede, yaşlı İngiliz'in, öldürülmeden önce katiliyle birlikte pasta yiyip şarap içtiği ortaya çıktı.

Soruşturmayı genişleten Bodrum Jandarma ekipleri, site bekçisi 31 yaşındaki Halil Kabakçı'yı, Murray'in evine sık sık gelip giden elektrik teknisyeni 47 yaşındaki Mustafa Sarıboğa'yı ve Murray'in evine çok sık gelen ve eğlence mekanlarında birlikte görülen 42 yaşındaki Denizer Altınsoy'u gözaltına aldı. İki gün süren sorgulama ve toplanan deliller ışığında, cinayeti Denizer Altınsoy'un işlediği, olay gecesi Murray'in evine gelerek uzun süre kaldığı ortaya çıktı.

Sabah saatlerinde yeniden siteye gelen Denizer'in Murray'in kapısını yarı açık bulunca site bekçisine haber verdiği, bekçinin ihbarı üzerine gelen jandarmaların da Murray'in cesedini banyoda bulduğu anlaşıldı.

Jandarmanın yaptığı sorgulamada Denizer Altınsoy'un Murray'den daha önce 800 sterlin aldığı, sık sık para istemesi nedeniyle aralarında tartıştıkları, Murray'in hafta sonunda İngiltere'ye dönmek istemesi nedeniyle aralarında yine tartışma yaşandığı ortaya çıktı. Sorgusunun ardından sevkedildiği mahkemede, aleyhindeki delillere rağmen suçlamayı reddeden Denizer Altınsoy'un “Evine gidip geliyordum. Murray'le dosttuk. Onu ben öldürmedim” dediği öğrenildi. Altınsoy cinayet suçlamasıyla tutuklanırken, diğer iki şüpheli serbest bırakıldı.

Bu arada Denizer Altınsoy'un Yalıkavak Beldesi'nde bazı yaşlı kadınlarla birlikte olduğu, Murray ile de eşcinsel ilişkisi bulunduğu ifade edildi.

Kaynak: Net Gazete, 28 Mart 2007

  

*Konuyla ilgili diğer haberler:

İkinci hayatlar - Can Dündar

Eşcinsel öldürmenin dayanılmaz kolaylığı - Engin Ardıç

İzmir’deki nefret cinayeti çözüldü

yeni yorum ekle

Anket - Dergi&Web



Kaos GL Dergi 102


KKM - Ekim 08




50/50 Eşitlik



Duyuru Listesi

Kaos GL haberlerini takip etmek için E-posta adresinizi girmeniz yeterli.



LGBT Ünlüler


Muhabirliğe davet


"Canım Ailem"


LGBT Söyleşi


Madiledik!

“Gay'lik toplumsal bir sorun değil, o sapkınlığa giriyor. (…) Kadın erkek ilişkisini yasaklarsan, insan sonunda kendi cinsiyle ilişkiye girmeye başlıyor. Cinsellik içgüdülerle oluşuyor, ihtiyaç olduğu için de bir noktada dışa vurum yaşanıyor. Bu da sapkınlıklara yol açabiliyor.”

  • Biri İpek Tuzcuoğlu’nu durdursun!

“Oğlunun kafasındaki baba resmini yıkarsan, tabii ki anneyi örnek alır. Ondan sonra da kadın gibi davranmaya baslar. Oğlum, bir gün çıkıp da bana bunu söylerse 'Hay, ağzıma tüküreyim beni' der, dönüp kendime bakarım.”

  • Gazetecinin "Oğlunuz ya da kızınız, gelse ve ‘Baba, ben eşcinselim’ dese?" sorusuna İsmail Hacıoğlu’nun verdiği yanıt. En son ‘eşcinsel sperm’i oynayan Hacıoğlu’nun sözleri size de tanıdık geliyor mu?

Diğer Madiler



İmza Kampanyası



Buluşma 2008



Makale


Kampüs Ağı


Kimler online
Şu an sitede 1 kullanıcı ve 164 ziyaretçi var.

Online kullanıcılar

  • kydonia


English - Deutsch - Kaos GL - Dergi - Kütüphane - Kültür Merkezi - Künye - İletişim