17/01/2020 | Yazar: Kaos GL

9.KuirFest kapsamında 25 Ocak'ta “Yuvarlak Masa: Na-Binaryler Bir Araya Geliyor” etkinliği yapılacak.

9.KuirFest Na-Binarylere sesleniyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

23 Ocak günü açılışı yapılacak olan 9.KuirFest kapsamında “Yuvarlak Masa: Na-Binaryler Bir Araya Geliyor” etkinliği; na-binarylerin hikâyelerini dinlemek, hikâyelerini paylaşmak ya da sadece bu etkinlikte bulunmak isteyen tüm na-binaryleri aynı masada oturmaya davet ediyor. “Bir arada olmanın iyicil atmosferinde bir temas alanı yaratmak” diyerek etkinliğin amacına vurgu yapan KuirFest, tüm na-binary oluşları yan yana getirerek görünürlüğün artmasını ve trans şemsiyesinin tüm kapsamlarının daha da aydınlatılmasını planlıyor.

Filmin, video artın ve görsel içeriğin; sanatın, performansın ve hikâyenin; bizden bir alanın, mücadelenin ve yeni tartışmaların festivali, hepimizin festivali olan KuirFest’in Yuvarlak Masa etkinliği 25 Ocak Cumartesi günü saat 15.00’da başlayacak.

Etkinliğe katılmak için lütfen tıklayınız.

Editör notu: na-binary, Pembe Hayat Kuirfest’in non-binary kimliğine önerdiği Türkçe ifade. Non-binary; iki cinsiyet rejimi dışında ya da ötesinde, ikilik dışı ya da ötesi cinsiyet kimlik ve oluşlarını tanımlamak için kullanılan bir kavram ve kimlik.


Etiketler: kültür sanat, yaşam, cinsellik
İstihdam