12/02/2010 | Yazar: Kaos GL

Agos gazetesinin internet sitesini hackeleyenler ana sayfaya Hrant Dink'in katili Ogün Samast'ın fotoğrafını koydu. Dink'e ve Dink hakkında yazanlara tehditler ve hakaretlerde bulundu.

Agos'un Sitesi’ne Ogün Samast'ın Fotoğrafı Asıldı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Agos gazetesinin internet sitesini hackeleyenler ana sayfaya Hrant Dink'in katili Ogün Samast'ın fotoğrafını koydu. Dink'e ve Dink hakkında yazanlara tehditler ve hakaretlerde bulundu. Yazısını OYUN BİTTİ diyerek sonlandırdı.
Agos gazetesinin internet sitesi, gazetenin kurucusu Hrant Dink'in katil zanlısı Ogün Samast'ı öven bilgisayar korsanlarınca hacklendi.

Gazetenin ana sayfasına Dink cinayetinin "Türk bayrağı ve Türkiye Cumhuriyeti adına yapıldığını" yazan hackerler aynı sayfaya Samast'ın Samsun'da bir karakolda çekilen fotoğrafını koydu.
 
Haftalık gazeteye ve Dink'e destek verenlere hakaret eden ve tehditlerde bulunan saldırganlar imla hatalarıyla dolu metni "OYUN BİTTİ" diyerek sonlandırdı.
 
Gazetenin yayın yönetmeni Hrant Dink, kaleme aldığı yazılar ve ifade ettiği görüşleri nedeniyle açılan davalarla uzun süre hedef haline getirilmiş ve 19 Ocak 2007'de Agos gazetesinin İstanbul Şişli'de bulunan bürosunun önünde öldürülmüştü.


Etiketler: medya
İstihdam