02/03/2020 | Yazar: Kaos GL

Lavender LGBTİQ+’nın “yeni ve kapsayıcı bir ifade alanı” Ağustos Fanzin, yeni içerik üreticileriyle buluşacak.

Ağustos Fanzin içerik üreticilerini arıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Ege Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Araştırmaları Topluluğu Lavender LGBTİQ+, Sonbahar’da yayın hayatına başlayan fanzini Ağustos için içerik üreticilerini arıyor; “Yazı, resim, fotoğraf, kolaj ya da ‘Ağustos'ta yer almalı’ dediğiniz herhangi bir eserinizle bize katılın” diyor. 

Eğer siz de Ağustos Fanzin’e katkı sağlamak istiyorsanız 3 Mart Salı günü saat 19:00’da Alsancak’ın yeni vegan kafesi Cute Kafe’de gerçekleşecek buluşmaya katılabilirsiniz.

Cute Kafe: Alsancak, 1460. Sk. No:4, Konak/İzmir

Yeni ve kapsayıcı bir ifade alanı: “Ağustos”

Lavender LGBTİQ+, “Neden Ağustos?” sorusunu Kaos GL dergisinin “Bellek” dosya konulu 169. sayısında yayınlanan röportajında şöyle cevaplıyor:

“25 Temmuz 2018’de kurulduk ve 16 Ağustos 2018’de kuruluşumu duyurduk. Bu nedenden dolayı bizim için Lavender LGBTİQ+ Ağustos ayında doğdu ve bu ismi benimsedik. Yaratıcı yazarlık atölyesi yaptıktan sonra topluluk içerisindeki üretme isteği daha da belirginleşti. Bizler de kendi eserlerimizi kendi yayım organımızda paylaşmak istedik. Fanzin yapma önerisiyle Lavender gönüllülerinin yazıdan yemek tarifine, fotoğraftan çizime eserlerini sergileyebilecekleri bir alan yarattık.”


Etiketler: kültür sanat
nefret