30/03/2020 | Yazar: Aslı Alpar

Akit, korona nedeniyle evden çıkmayan çocukların çizip pencerelerine astığı gökkuşağına musallat oldu.

Akit’ten çocukların gökkuşağına saldırı! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi olarak tanımladığı Yeni Koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkmayan çocukların çizip pencerelerine astığı gökkuşağına, cinsiyetçi, transfobik, homofobik nefret söylemi üretme, yayma ve teşvik organı Akit musallat oldu.

28 Mart'ta gazete çocukların çalışmaları için “Müslüman Türk aile yapısını ortadan kaldırmayı kendilerine görev edinen LGBTİ'li sapkınlar bu kez çocuklar üzerinden harekete geçti” iddialarında bulundu.

Çocuklar neden gökkuşağı çiziyor?

Yeni koronavirüs nedeniyle karantinada olduğumuz günlerde İstanbul Modern Müzesi Sarkis’in “Gökkuşak” eserinden ilhamla çocukları gökkuşağı çizmeye davet etti.

akit-ten-cocuklarin-gokkusagina-saldiri-1

Sarkis, Gökkuşak

Evden çıkmayan çocuklar çizdiği gökkuşağını evlerinin penceresine yapıştırıyor ve aileler isterse bu fotoğrafları @istanbulmodern etiketiyle Instagram üzerinden paylaşıyor. Müze, çocukların çizdiği gökkuşağını web sayfası ve sosyal medya hesaplarından izleyici ile buluşturuyor.

“Ahlak teröristleri çocukları kullanarak kirli emellerini yaymaya çalıştı”

Çocukların gökkuşağına musallat olan Akit’in bu projeye dair iddiaları ise şöyle: “aile geleneğimizi kökten kurutmaya çalışan sapkınlar”, “bazı okulların öğretmenleri de yürütülen kirli kampanyaya ön ayak olarak destek çıktı”, “Ahlak teröristleri çocukları kullanarak kirli emellerini yaymaya çalıştı”…

 


Etiketler: medya
İstihdam