03/11/2013 | Yazar: Eyüp Çakır

ZeugMadi LGBT oluşumu, Kasım ayında gerçekleştireceği etkinlikleri belirledi

Antep ZeugMadi Kasım Ayı Etkinlik Takvimini Belirledi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

ZeugMadi LGBT oluşumu, Kasım ayı içinde yapılacak olan etkinlikleri ve  Ankara’da katıldıkları Kaos GL Yerel Örgütler Buluşmasını iki ayrı gündem olarak Cumartesi günü Karanfil Cafe’de toplanarak konuştu.

Yaklaşık 40 kişinin katıldığı toplantıya ZeugMadi üyeleri dışında siyasi partilerin genç üyeleri, HDP eşbaşkanı ve Eğitim-Sen’li kadın öğretmenler de katıldı.
 
Toplantının ilk oturumunda Ankara Kaos GL Yerel Örgütlenmeler toplantısı ve Kaos GL’nin Eğitim Sen ile birlikte yaptığı “LGBT Öğrencilerin Eğitim Hakkı’’ konulu panel konuşuldu. Eğitim’de yer alan sorunların farkına varmak için önümüzdeki zamanlar ZeugMadi  ve Gaziantep Eğitim-Sen ile çalışmalar yapılabileceği konuşuldu.
 
Toplantının ikinci oturumunda Kasım ayında yapılacak üç etkinliğin planlaması ve görev paylaşımı yapıldı. ZeugMadi’nin Kasım ayında planladığı etkinlikler şunlar:
 
16-17 Kasım
Cinsel Sağlık konulu atölyeler. Atölyeye Toplum Gönüllüleri’nden 3 eğitmen, 1 süpervizör katılacak. Katılımcı sayısının sınırlı olacağı atölye çalışmalarına en fazla 30 kişi katılabilecek. (Bu atölyelere katılmak isteyenler zeugmadi@yahoo.com adresine katılmak istediklerini beyan edebilirler.)
 
30 Kasım-1 Aralık
LİSTAG ve Kaos GL’nin katılımıyla “Benim Çocuğum” belgesel filminin Gaziantep Üniversitesi içerisinde gösterimi (30 Kasım)
Kaos GL ve ZeugMadi ile yerelde örgütlenme üzerine toplantı (30 Kasım)
Kaos GL  ve ZeugMadi Antep’te, Eğitim-Sen ve siyasi partilerle birlikte toplanmayı planlıyor. (1 Aralık)

Etiketler: yaşam
İstihdam