15/02/2019 | Yazar: Kaos GL

ODTÜ LGBTİ+ Dayanışması’nın 14 Şubat’ta açtığı #AşkınKanununuYazsakYeniden hashtagi Twitter’ın Türkiye sıralamasında en çok konuşulanlar arasına girdi.

#AşkınKanununuYazsakYeniden trend topic Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

ODTÜ LGBTİ+ Dayanışması’nın 14 Şubat’ta açtığı #AşkınKanununuYazsakYeniden hashtagi Twitter'ın Türkiye sıralamasında en çok konuşulanlar arasına girdi.

ODTÜ LGBTİ+ Dayanışması’nın 14 Şubat Sevgililer Günü’nde başlattığı sosyal medya eyleminin hashtagi #AşkınKanununuYazsakYeniden Twitter'ın Türkiye sıralamasında en çok konuşulanlar arasına girdi.

“Aşk, aşktır” diyen ODTÜ LGBTİ+ Dayanışması hashtagi şöyle duyurdu: “Aşkın Kanunlarını Yeniden Yazıyoruz! Eril cis hetero düzenin performe edilmediği bir gün de mümkün. Çeşit çeşit aşkları, aşksızlığı anlatmaya davet ediyoruz. Aşk, aşktır. Aşkın kendisi sınır ve cinsiyet tanımaz, aşkı özgürleştirmek de bizim boynumuzun borcudur!”

Heteroseksizme, ikili cinsiyet sistemine ve yasaklara

Dün saat 21:00’de başlayan #AşkınKanununuYazsakYeniden etiketli sosyal medya eyleminde Twitter kullanıcıları heteroseksizme, ikili cinsiyet sistemine ve Ankara Valiliği’nin LGBTİ+ etkinlikleri yasağına karşı paylaşımlar yaptı. #AşkınKanununuYazsakYeniden hashtagi Twitter'ın Türkiye sıralamasında da en çok konuşulanlar arasına girdi.

#AşkınKanununuYazsakYeniden hashtagi ile yapılan tüm paylaşımları buradan görebilirsiniz.


Etiketler: yaşam
İstihdam