10/12/2012 | Yazar: Umut Güner

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Dr. Halise Karaarslan Şanlı’nın yürüttüğü ‘Ayrımcılığa Karşı Dersler’de bu haftanın konuğu Hakem Halil İbrahim Dinçdağ olacak.

Ayrımcılığa Karşı Ders’te Halil İbrahim Dinçdağ Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Dr. Halise Karaarslan Şanlı’nın yürüttüğü “Ayrımcılığa Karşı Dersler”de bu haftanın konuğu Hakem Halil İbrahim Dinçdağ olacak.
 
Eşcinsel olduğu için hakemlik yapılmasına izin verilmeyen Halil İbrahim Dinçdağ, Ayrımcılıklara Karşı Sempozyum kapsamında 10 Aralık günü saat 18:00’de ve 11 Aralık günü saat 14:00 Eski Ted Koleji Halı Sahasında maç yönetecek.
 
10 Aralık günü, Ankara’nın dergisi Kaos GL ve Ankara’nın gazetesi Sol Fa Sol karması, Gençler Birliği Taraftar grubu ile Yeşil sahada homofobiye son diyecekler.
 
11 Aralık 2012, Salı, 14:00-15:00 saatleri arasında ise Eski Ted Koleji halı sahasında insan hakları savunucuları, akademisyenler ve aktivistler halı sahaya çıkacaklar.
 
Kimler Oynuyor?
Gazeteci İrfan Aktan, Birikim Dergisi’nden Tanıl Bora, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İnsan Hakları Merkezinden Öğretim üyesi Kerem Altıparmak, Gündem Çocuk’tan Emrah Kırımsoy,  İnsan Hakları Ortak Platformu’ndan Bişeng Özdinç,  Ankara Üniversitesi Kadın Çalışmaları’ndan Betül Yarar, Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Simten Çoşar, Taraf gazetesi köşe yazarı ve stand-up sanatçısı Esmeray, Türkiye İnsan Hakları Vakfı’ndan Evren Özer, İnsan Hakları Derneği’nden Volkan Görendağ, Toplum Gönüllüleri Vakfı’ndan Bulut Öncü, STGM’den Ergün Kayabaş, STGM’den Mehmet Kütküt ve Uluslararası Af Örgütü’nden Murat Köylü halı sahaya çıkacak.
 
 

Etiketler: insan hakları, eğitim
İstihdam