17/01/2011 | Yazar: Buğra Tokmakoğlu

"Eşcinsellik hastalıktır" sözleriyle tartışma yaratan Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı  Selma Aliye Kavaf, Cüneyt Özdemir'in "Eşcinsellikle ilgili

Bakan Kavaf, Eşcinsellik Sorusunu Yanıtlamadı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
"Eşcinsellik hastalıktır" sözleriyle tartışma yaratan Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı  Selma Aliye Kavaf, Cüneyt Özdemir'in "Eşcinsellikle ilgili açıklamanızdan pişman mısınız?" sorusu karşısında susmayı tercih etti.
 
CNN TÜRK'te yayınlanan 5N 1K programında Cüneyt Özdemir'in konuğu olan Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Özdemir'in "Eşcinsellikle ilgili açıklamalarınızdan pişman mısınız" sorusuna sadece gülümseyerek yanıt verdi.
 
“Eşcinselliği Sorun Tepkileri Geldi”
Cüneyt Özdemir’in “Sayın Bakanın bu konuda açıklama yapmama gibi bir kararı olduğunu belirttiğinden dolayı sormamayı düşünüyordum ancak internet üzerinden gelen yüzlerce e-posta ile bu soruyu sormam gerekiyor. Eşcinsellikle ilgili açıklamalarınızdan pişman mısınız?” çıkışına; Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı, AKP Denizli Milletvekili Selma Aliye Kavaf sadece gülümseyerek yanıt verdi. Bakanın gülümsemesinin ardından Özdemir programı sonlandırdı.
 
Video için:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pWKIrjmMcJk


Etiketler: yaşam, siyaset
İstihdam