06/03/2013 | Yazar: Evren E. Çakmak

8. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayaklarında bugün Balıkesir’de olacak.

Balıkesir’de Homofobi Karşıtları Buluşuyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kaos GL Derneği’nin düzenlediği 8. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayaklarında bugün Balıkesir'de homofobi karşıtları buluşuyor.  

6 Mart Balıkesir

Balıkesir Kaos GL ile 8 Martı erken kutlayacak. 10.30 da olan buluşma ilk olarak “Tüm Lezbiyenler Feminist, Feministler Lezbiyen midir?” başlıklı bir atölye ile başlayacak. Ardından gerçekleşecek olan “Feminizm ve LGBT Hareketi” oturumuna ise 13.30 geçilecek. Etkinlikte Kaos GL Derneğinden Dr. İdil Engindeniz Şahan, Seçin Tuncel ve Evren E. Çakmak konuşmacı olacak.
Yer:Ada Kafe, Atalar Cad. Zeyrek Sk.
 
Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar
Bu yıl 8. kez düzenlenen Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma Yerel Ayakları yoluna devam ediyor. “Küresel Ayrımcılığa Karşı Yerel İttifak” başlığı altında bu yıl 20 şehirde etkinlikler düzenliyor.
 
Homofobi Karşıtı Buluşma, cinsiyetçiliğe, militarizme, milliyetçiğe, homofobiye ve transfobiye karşı toplumsal muhalefetin sesini yükseltmeye, küresel ölçekte bir sorun olan ayrımcılığa karşı “yerellerin ittifakını” mümkün kılmaya çalışıyor.
 
Siz de Homofobi Karşıtı Buluşmayı yerelinize getirmek isterseniz umut@kaosgl.org adresinden Kaos GL ile iletişime geçebilirsiniz. 
 
* Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayakları, Canada Fund for Local Initiatives tarafından desteklenmektedir.
 
Detaylı bilgi için: evren@kaosgl.org adresine mail atabilirsiniz 
 
Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar Mart Programına bu linkten ulaşabilirsiniz. 
 
 

Etiketler: yaşam
nefret