24/12/2019 | Yazar: Kaos GL

9. Pembe Hayat KuirFest’in bu yılki açılış partisinde Banu Alkan sahne alacak.

Banu Alkan Kuirfest’te! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Hazırlıkları son hız devam eden Pembe Hayat KuirFest, açılış partisini duyurdu. 23 Ocak 2020 Perşembe günü saat 21:00’de Babylon’da kapılarını açacak olan partide Banu Alkan sahne alacak. Banu Alkan’ın tüm şaşaasıyla kasıp kavuracağı geceye DJ’ler Zahter, Şevval Kılıç, Özgür Kaktüs, Asîde ve Deus ex Machina ritimleriyle damga vuracakken, Dudakların Cengi de o geceye özel sahne performansıyla geceyi yükseltecek.

KuirFest sosyal medya hesaplarından partiyi şöyle duyurdu:

“Hazır mıyız?!

Biliyoruz bir yerlerden duydunuz, ya da şimdi görüp şok oldunuz!

Kainatın Afroditi KuirFest’te!

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek Pembe Hayat KuirFest’in 23-26 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek açılışında Banu Alkan rüzgarı esecek! “Beyaz Orkide” temasıyla Babylon’da düzenlenecek açılış partisinde Banu Alkan’ın öncesinde Zahter’in KuirFest’e özel hazırladığı listesiyle zılgıtlarca eğlenecek, ardından Banu Alkan ile beyaz orkideleri koklayarak yükseleceğiz!

Sahneden geçecek Afrodit rüzgârının ardından ise İstanbul gecelerini kasıp kavuran Dudakların Cengi, bugüne özel sahnesiyle gala gecesini zirveye şanlatacak.

Geceye DJ performansı ile Şevval Kılıç’ın tekno ritimleri eşlik edecek ve hemen sonrasında Özgür Kaktüs, Asîde ve Deus ex Machina B3B performansını yaşayacağız!

Sürprizlerimiz bitmedi: Partiye gelenler, kırmızı halı geçidinin ardından basını selamlayarak; en şık görünüşleri ile poz veriyor olacak! Lubunyanın MET Galası’na gel ve poz ver lubunya!

Geceye dair detaylar Pembe Hayat KuirFest’in web sitesinde!

Ocak’ta sendeyiz kraliçe!

DJ Performans:

Zahter

Şevval Kılıç

Özgür Kaktüs & Asîde & Deus ex Machina

Tema: Beyaz Orkide!

23 Ocak Perşembe

Kapı açılış: 21.00

Banu Alkan konseri: 23.00

Giriş: 35 TL (Kapıda ya da Biletix’te!)”

Çekiliş vakti!

Ayrıca bu yıl yapacağı çekilişle bir kişiyi İstanbul’da ağırlayacağını instagram hesabından geçtiğimiz günlerde duyuran KuirFest çekiliş sonucunu 1 Ocak’ta takipçileriyle paylaşacak. Çekilişin ayrıntılarına KuirFest’in Instagram hesabından erişebilirsiniz.


Etiketler: kültür sanat, yaşam
nefret