15/07/2010 | Yazar: KAOS GL

Eşcinsel olduğunu açıklamasının ardından Merkez Hakem Kurulu tara

Beyazperde'de Hakemliğe Geri Döndü Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Eşcinsel olduğunu açıklamasının ardından Merkez Hakem Kurulu tarafından görevine son verilen hakem Halil İbrahim Dinçdağ, 'Turnuva' adlı filmde hakem olarak boy gösterecek.
 
Geçmiş yıllarda Trabzon'da toprak sahalarda düzenlenen turnuva maçlarını konu alan 'Turnuva' adlı filmde, Halil İbrahim Dinçdağ da kamera karşısına geçti.
 
Eşcinsel olduğunu açıklamasının ardından Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun görevine son verdiği Trabzon Bölgesi il hakemi Halil İbrahim Dinçdağ, Trabzon'da çekimleri yapılan filmde, hakem rolü ile rol aldı. Filmin yönetmeni Varol Uzlu, ''Filmde geçmiş yıllarda Trabzon'da toprak sahalarda düzenlenen turnuva maçlarını konu alıyoruz. Bunun için çeşitli takımların yer aldığı karşılaşmaları görüntülüyoruz. Bu maçlarda hakem rolünü oynayacak oyuncuya ihtiyacımız vardı. Biz de Halil İbrahim Dinçdağ'a bu rolü teklif ettik. O da sağ olsun teklimizi kabul etti'' dedi.
 
Dinçdağ ise Varol Uzlu'nun teklifini büyük bir memnuniyetle kabul ettiğini ifade ederek, ''Çekimler oldukça zevkli geçti. Bu sırada çok güzel vakit geçirdik'' diye konuştu.
 
Varol Uzlu'nun yönettiği filmin 2011 yılının şubat ayında vizyona girmesi planlanıyor.
Halil İbrahim Dinçdağ’ın hakemlik lisansını iptal eden Futbol Federasyonu’na açtığı dava hala devam ediyor.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam