24/06/2019 | Yazar: Kaos GL

İstanbul Beyoğlu’nda bulunan Bigudi Bar’ın 27. İstanbul Onur Haftası’na özel programında film gösterimi, söyleşiler, atölyeler ve partiler yer alıyor.

Bigudi Bar Onur Haftası’na hazır! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İstanbul Beyoğlu’nda bulunan Bigudi Bar’ın 27. İstanbul Onur Haftası’na özel programında film gösterimi, söyleşiler, atölyeler ve partiler yer alıyor.

İstanbul Beyoğlu’nda bulunan Bigudi Bar’ın 27. İstanbul Onur Haftası’na özel etkinliklerini gördünüz mü? Mekân etkinlikleri sosyal medya hesabında, “Film gösterimleri, söyleşiler, atölyeler, partiler, gullümler... Bitmesin diyeceğiniz etkinlikler ve nasıl da güzel isimler...” diyerek duyurdu.

Bigudi Bar’ın Onur Haftası etkinleri yarın başlıyor. Yarının (25 Haziran Salı) ilk etkinliği Kaos GL Derneği’nden Aylime Aslı Demir ve Yale Üniversitesi Kadın, Toplumsal Cinsiyet ve Cinsellik Çalışmaları bölümünden Evren Savcı’nın konuşmacısı olacağı “Queer Teori” söyleşisi olacak. Söyleşi yarın saat 19:00’da başlayacak. Söyleşinin ardından Retro Vibes partide MEL-B çalacak.

26 Haziran Çarşamba günü saat 18:00’de başlayacak Drag Makyajı atölyesinde Deniz Eda Göze, Florence Konstantina Delight ve Bahar Buse Ünver olacak. Mekânın güllüm özel etkinliği ise saat 20:30’da Bigudi Cafe açılışı gerçekleşecek.

“Masum, Küstah, Fettan” gösterilecek

Bigudi Bar’ın 27 Haziran Perşembe günü etkinliği ise Melek Özman’ın yönettiği “Masum, Küstah, Fettan” filminin gösterimi olacak. Gösterimin ardından Aslı Özyenginer ve Ozan Ünlükoç ile filme dair sohbet edilecek.

Mekânın son etkinleri ise 28 Haziran Cuma günü gerçekleşecek “Divalar Buluşuyor 2” ve ertesi gün yapılacak “Rainbow Night w/Mercan” partileri.

Bigudi Bar’ın etkinlerine dair tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


Etiketler: yaşam
İstihdam