28/02/2019 | Yazar: Kaos GL

Bigudi Club, baharın gelişini birlikte kutlamaya çağırıyor.

Bigudi: “Sütyenleri bir kenara at” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Bigudi Club, baharın gelişini birlikte kutlamaya çağırıyor.

Bigudi Club (İstanbul), baharın gelişini birlikte kutlamaya çağırıyor. “Hadi tişörtleri, sütyenleri bir kenara at ve tarihi not et” diyen Bigudi’nin bahar partisi 9 Mart Cumartesi günü 23:00’te kapılarını açacak ve sabaha karşı son bulacak.

Geceye miksleri ile Q-BRA ve Chameleon şarkılarıyla eşlik edecek.

Bigudi Club: Mis Sokak. No:5 KAT: 5, Beyoğlu / İstanbul

Chameleon kimdir?

Renkli gecelerin karanlık yüzü Chameleon (eski namıyla Alprenses) bedenlerimiz yanarken dans ettiren setleriyle dark, endüstriyel, acid, melodik ve minimal techno ve minimal dub türlerindeki seçkilerini 2017'den beridir İstanbul'a çeşitli mekanlarda bir arada sergiliyor.

Chameleon “Tüm karanlık enerjinizi dans pistine dökmenizi sağlayan setlerine, içinde yürümesi en tehlikeli dans ayakkabılarınızı giyin” diyor.

Q-BRA kimdir?

Q-BRA'nın müzikle tanışması dört yaşında başladığı piyano dersleriyle oldu. Erken gençlik yıllarını, boş zamanlarında hobi olarak orkestral score’lar okuyarak geçirdikten sonra Q-BRA İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda eğitimine devam etti ve ilgi alanlarını şarkı söylemek, oyunculuk, performans sanatı olarak genişletti. Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi bölümünde lisans derecesi aldıktan sonra, 2000’li yıllarda ulusal ve uluslarası turnelerde klasik ve bağımsız müzikal tiyatro parçaları sergileyen Garsongs Şov Grubu’nun daimi üyesi oldu.

İstanbul’daki öncü LGBTQIA+ DJ’lerden biri olan Q-BRA, 2018 yılında MAMA, Kiki, Babylon, Arkaoda, Zor, Mecra, Bina, Roxy, Kitsch, Fotini, Love Dance Point ve Suma Beach gibi elde kalan hatrı sayılır mekanlarda dinlemekten keyif aldığı müzikleri dans edenlerle paylaştı ve paylaşmaya devam ediyor. Q-BRA 2018 yılı Amsterdam TransPride’da gerçekleşen Trans United Hollanda’ın sempozyumuna açılış konuşmacısı olarak katıldı. Pride boyunca, Red Light Radyo’da ve PROUD Hollanda’nın Kanal Pride Amsterdam’daki teknesinde setlerini çaldı.

Tarzı eklektik bir o kadar da kıvrak ve akıcı. Q-BRA’nın klasik müzik eğitimininden kökünü alan menzili ve sensitivitesi post-janr setlerini çalarken kolaylıkla fark edilebiliyor: House’la önce biraz safa biraz dinginlik… Derken etnik avazlarıyla ve orkestral notalarıyla… Derken de dans pisti klasiklerini tekno beat’lerle harmanlayıveriyor.


Etiketler: yaşam
İstihdam