18/04/2018 | Yazar: Gözde Demirbilek

Jade’nin annesine dört yıllık açılma hikayesi: “Seninle gurur duyuyorum.”

Bir açılma mücadelesi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Jade’nin annesine dört yıllık açılma hikayesi: “Seninle gurur duyuyorum.”

Twitter’da Jade isimli bir kullanıcı dört yıllık açılma mücadelesini paylaştı. 18 yaşındaki Jade’nin hikayesi 2014 ile başlıyor.

“2014’te anneme biseksüel olarak açıldım ve bana bir daha asla aynı gözle bakmayacağını söyledi. Banyoda altı saat ağladım ve ailem beni görmezden geldi. Babam eninde sonunda üstesinden geleceğimi söyledi ve annem beni heteroseksüel olmaya zorladı.”

“2016 yılında anneme bir kıza aşık olduğumu söyledim. Otoparkta birlikte ağladık ve bana bunun hiç iyi bir haber olmadığını söyledi.”

“2017 yılında bir yılı aşkın süredir birlikte olduğum kız arkadaşımla buluşmak için 4000 milden fazla uçuş yaptım. Onunla bir dönme dolapta öpüştük, ilk defa.”

“Bu akşam annemi “Love, Simon” isimli filmi izlemeye götürdüm. Simon oyunda ailesine açıldığında, annem gözyaşları içinde elimi tuttu. Dört yıllık mücadelemin ardından beni ben olduğum için sevmeyi öğrettim ona. Filmden çıktıktan sonra sadece bir sene önce yanından bile geçmezken kız arkadaşım hakkında konuşabileceğimizi ve benimle gurur duyduğunu söyledi.”

Jade’nin tweetleri  90 binin üzerinde beğenildi ve binlerce kez yeniden paylaşıldı.


Etiketler: yaşam
nefret