22/02/2009 | Yazar: Kaos GL

Sağ olsun hayranlarım kulise iç çamaşırlarını gönderiyorlar

Sağ olsun hayranlarım kulise iç çamaşırlarını gönderiyorlar
Murat Boz (28), seksi danslar yapan ve klibinde soyunup kemerini çıkaran çocuk olarak 2006’dan beri gündemde. Aşkı Bulamam single’ını Maksimum albümü ve geçen yaz Uçurum isimli single takip etti. Şarkıları hep gece kulüplerinin hitleri arasında oldu. Sahnede gladyatör sandaletler giydi, konsere etekle çıktı. Bir çeşit seks idolü haline geldi. Şimdi sıra ikinci albümü Şans’ta. Ona stilini, sekse bakışını ve albümünü sorduk.

Kadınlar müziğinizden çok ne kadar seksi olduğunuzdan bahsediyor. Görüntünüz müziğin önüne mi geçti?
- Kendimi seviyorum ve seksi buluyorum ama bu durum müziğimin önüne asla geçemez. Bugüne kadar müzik dünyasından çok yakışıklı insan geldi geçti. Sadece fizikle kariyer olamaz. Müziğiniz de iyi olmalı. Ben ikisini bir arada sunuyorum. Bence hayranlarım müziğimin farkında.
Vücudunuzda sizin en beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yerleriniz nereler?
-Gözlerimi, dudaklarımı, omuzlarımı, manken gibi uzun bacaklarımı beğeniyorum. Benim için kel kalıyor dediler; yok öyle bir şey. Tek beğenmediğim yanım, sabahları kalktığımda şişen gözlerim. Kurbağaya benziyorum.
Bakımınıza düşkün müsünüz?
-Tabii. Solaryuma gidiyorum, manikür yaptırıyorum, Clinique marka nemlendirici kremler kullanıyorum. Günde 3-4 saat spor yapıyorum ama albüm dönemleri aksıyor. O zaman da geceleri asla yemek yemiyorum.
Kliplerinizde soyunmayı seviyorsunuz ama sizi hafif göbekli bulanlar ve göğüslerinizi beğenmeyenler var...
- Boyun 1.86, kilom 78. O görüntü aslında klip çekimindeki ışıkla alakalı. Ben kendimi beğeniyorum, kimin ne düşündüğü de çok umurumda değil. Zaten güzel vücut her yerinizden kas fışkıracak anlamına gelmiyor...

WEMBLEY’DE KONSER İÇİN SEVGİLİMDEN VAZGEÇERİM

Hiç peşinden koştuğunuz bir kadın oldu mu?
-Hayır, hiç koşmadım. Ama koşabilirim de, öyle takıntılarım yok.
Sevgilinizle yaşayacağınız çok özel bir geceden sizi ne vazgeçirir?
-Londra Wembley stadyumunda verilecek bir konser beni o geceden vazgeçirir.
Şimdiye kadar kadınlardan aldığınız en ilginç teklif neydi?
-Konser sonrasında dudağıma yapışmak isteyenler, sahneye iç çamaşırlarını atanlar oldu. Sağolsunlar iç çamaşırlarını kulise de gönderiyorlar. Bu da hoşuma gidiyor, güzel yani.
Bir röportajda sekste sınırım yok demişsiniz. Nasıl yani?
-Ayrıntı veremem. Kısaca sevdiğimi mutlu etmek için her şeyi yaparım.
İnternet sitelerinde tek gecelik ilişki yaşanacak erkeklerin başında adınız geçiyor. Bu sizi rahatsız ediyor mu?
-Meta gibi gözükmek pek hoşa gitmez ama ben seviyorum bu tarz şeyleri. Tek gecelik ilişkilerim de oldu. Böyle teklifleri hep yapıyorlar. Kız arkadaşımın yanında olması hayranlarımı etkilemiyor.
Sizi seks idolü haline getiren ne?
-Önemli olan doğru ve güzel bakmak. Öyle bakmayı beceren seksidir.

ETEK GİYMEK ÇOK RAHATMIŞ SIRT DEKOLTESİ DE DENEYECEĞİM

Gay söylentileri ve bu konuyla ilgili sorular rahatsızlık veriyor mu?
- Cinsel kimliğimle ilgili sorular beni rahatsız etmiyor. Belki biseksüelimdir belki değilimdir. Belki heteroseksüelimdir belki değilimdir... Pek çok gay hayranım var. Homofobik değilim.
Bir de konserde etek giydiniz? Etek giymek rahat mıymış?
-Modacım ve sevgilim Eliz Sakuçoğlu’nun fikriydi. Modacı Marc Jacobs ve Mel Gibson’da görüp beğenmiştim. Maskülen bir eteğin yakışacağını düşündüm. Güzel oldu. Dünyada yıllardır uniseks diye bir olay var. Kadınların giydiklerini erkekler de giyebiliyor. Ayrıca etek çok rahatmış.
Stil ikonu olma hevesiniz hep var mıydı?
-İlla ikon olayım diye kaygım yok. Zaten uç noktalarda kıyafetler giymekten hoşlanıyorum. Mesela maskülen sırt dekoltesi olan bir üst giymeyi düşünüyorum. Sırtım da çok güzeldir.
Çok mu alışveriş yaparsınız?
- Kıyafetlere dünyanın parasını veririm. Bir programda giydiğim kıyafeti bir daha giyemem. Ayakkabıya bayılırım. En az 50 çift vardır.

ALBÜMÜN ÇOK SATACAĞINA EMİNİM

Şans albümünde 11’i yeni 14 şarkı var. Sözü ve müziği Murat Boz’a ait üç parça da yer alıyor. Tek eksik, diğer Murat Boz albümlerinden alıştığımız Tarkan’ın varlığı. Şarkıcı, Tarkan’la arasında sorun olmadığını söylüyor. Bir önceki albümü Maksimum’dan memnun olmadığını, yeni çalışmasında kendisini bulduğunu da ekliyor. Albümün iyi satacağına inanıyor.

Seksi pozları radikal olmak için vermiyorum.

Mesela küvete girip fotoğraf çektirmek içimden geliyor, seviyorum. Biz dünyaya çıplak geliyoruz. Çıplak anlarımız en güzel olduğumuz anlar. Esas bunun yapmacık karşılanması acayip.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam