30/01/2020 | Yazar: Kaos GL

BİZ Antalya LGBTİ+ ve Akdeniz Aile Grubu Türkiye’nin farklı illerindeki LGBTİ+ ailelerinin gerçek yaşam öykülerinden derlenen “Gökkuşağından Hikayeler” kitabından bölümlerin okuma etkinliğine davet ediyor.

BİZ Antalya ve Akdeniz Aile Grubu “Gökkuşağından Hikayeler”i okumaya çağırıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

BİZ Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği Araştırmaları Derneği ve Akdeniz Aile Grubu, 1 Şubat Cumartesi günü Türkiye’nin farklı illerindeki LGBTİ+ ailelerinin gerçek yaşam öykülerinden derlenen “Gökkuşağından Hikayeler” kitabından bölümlerin okunacağı etkinliğe davet ediyor. 16:30’da dernek ofisinde başlayacak olan etkinlik herkesin katılımına açık.

Adres: Elmalı Mahallesi, Şehit Bnb . Cengiz Toytunç Caddesi, Karabayı İş Hani, Kat: 4.

“Gökkuşağından Hikayeler” nedir?

LGBTİ+ olan bir grup anne babanın 2008 yılında kurduğu LİSTAG, çocukları ve yakınları LGBTİ+ olan kişilerin öykülerini bir araya getiren “Gökkuşağından Hikayeler” kitabını kuruluşunun 10. yılında, 2018 yılında yayınladı.

Kitap, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde, Hollanda Başkonsolosluğu’nda gerçekleştirilen etkinlikle tanıtılmıştı. Sanatçılar Ayta Sözeri, Ayça Damgacı, Haydar Köyel, Melis Öz ve Seyhan Arman’ın desteğiyle düzenlenen okuma tiyatrosu geniş bir katılımcı kitlesi tarafından beğeniyle izlenmişti.


Etiketler: yaşam
İstihdam