15/08/2006 | Yazar: Kaos GL

Boy George, NY’ta çöp topladı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Polise yalan ihbarda bulunduğu için 5 gün kamu hizmeti yapmakla cezalandırılan 80’li yılların ünlü pop şarkıcısı Boy George, New York’ta çöp topladı. İngiliz şarkıcıyı kamu hizmeti sırasında bir haberci ordusu izledi.

KAOS GL

Geçtiğimiz Mart ayında Manhattan’daki apartman dairesine hırsız girdiği yönündeki yalan ihbarda bulunan İngiliz şarkıcı Boy George, bu kez alışılmışın dışında bir kıyafetle görüntülendi.

Suçunu kabul eden şarkıcı, Haziran ayındaki duruşmada, New York’ta 5 gün süreyle bir kamu hizmetinde çalışma cezası almıştı.



Turuncu yeleğiyle gazetecilerin ilgi odağı olan Boy George, önce çöp bidonuyla süpürgeyi araca koydu ve diğer çöpçülerle birlikte görev yerine gitti.

Görüntü almaya çalışan gazetecilerle tartışan şarkıcı, elleriyle topladığı çöp ve yaprakları, bidona doldurdu. Bazı hayranlarıysa Boy George’u üzülerek izledi.

Dairesinde kokain de bulunan Boy George, yargıçla vardığı anlaşma gereğince, İngiltere’de bir uyuşturucu tedavi programına da katılacak.

Boy George’un solisti olduğu ‘Culture Club’ adlı topluluk 80’li yıllarda ‘Karma Chameleon’ ve ‘Do You Really Want to Hurt Me?’ gibi parçalarıyla dünya müzik listelerinin üst sıralarına oturmuştu.

Kaynak: NTV, 15 Ağustos 2006


Etiketler: kültür sanat
İstihdam