15/03/2013 | Yazar: Seçin Tuncel

Hacettepe Üniversitesi Dijital Hikaye Anlatı Atölyesi ve Kaos GL tarafından birlikte düzenlenen "Dijital Hikaye Atölyesi "Böyleyken Böyle" başlıklı eşcinsel biseksüel kadın hikayeleri II. Uluslararası Feminist Forum’da

Böyleyken Böyle! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Hacettepe Üniversitesi Dijital Hikaye Anlatı Atölyesi ve Kaos GL tarafından birlikte düzenlenen "Dijital Hikaye Atölyesi "Böyleyken Böyle" başlıklı eşcinsel biseksüel kadın hikayeleri  II. Uluslararası Feminist Forum’da, 16 Mart Cumartesi günü “Lezbiyen Feminist Forum” öncesinde gösterilecek.
 
A mon amour (to my love) by rev. 1.58"
Acik ayran (light yoghurt drink) by ece milk 2.59"
Nasil örgütlendim (how i got organized) by dora 2.24"
Kapı (the door) by ozge 1.53"
Hala hissediyorum (still feeling) by giz yalçın 1.52"
 
“Dijital Hikayeler” 2,5- 3 dakikalık kısa amatör olarak atölye ortamında kolektif olarak oluşturulan, her katılımcının kendi hikayesini kendi sesi veya istediği ses ve görsel ile oluşturduğu bir formdan oluşuyor. Eşcinsel biseksüel kadınların hayatlarına dair hazırlanan bu kısa filmlerin konusu aile, açılma, aşk, barınma gibi konulara temas ediyor.
 
"Böyleyken Böyle" dijital hikayeler  gösterimi II. Uluslararası Feminist Forum’unda ilk gün (16 Mart Cumartesi ) saat 13:30’da, Ankara Üniversitesi, Cebeci Kampüsü, Ahmet Taner Kışlalı Konferans Salonu’nda yapılacak.
 
 
 

Etiketler: yaşam
İstihdam