30/04/2009 | Yazar: Kaos GL

kaosgl.org web sitesinin Homofobi Karşıtı Buluşma kapsamında organize ettiği partilerle eğlenmeye, dans etmeye hazır mısınız?

kaosgl.org web sitesinin Homofobi Karşıtı Buluşma kapsamında organize ettiği partilerle eğlenmeye, dans etmeye hazır mısınız?




MayDay ve İzmir Partisinden sonra yine yeniden yeniden Ankara ve sil baştan İstanbul
Hayır! İstanbul’da da partimiz olacak... Bigudi Bar’ın destekleriyle 8 Mayıs 2009’da İstanBULuşma Partisini organize ediyoruz... Duyduk, duymadık demeyin herkesi bekliyoruz.

 

Dj İpek, Anadolu Turnesine çıkıyor...

İstanbul’da Onur Haftasında iki senedir bizi dans ettiren bir yandan da meşk ettiren Dj İpek Ankara’da hayranlarıyla buluşuyor. 9 Mayıs’taki partide aynı zamanda Haziran’da yapılacak ‘Onur Haftası Etkinliklerine, Ankara’dan Selam’ gönderiyoruz.
9 Mayıs’taki partinin sürprizi ise Uçan Süpürge Film festivali kapsamında Kaos GL Özel Gösterimine 10 kişiye davetiye verilecek olması... Hem eğlenmek, hem de film izlemek istiyorsan bu partiyi kaçırmamalısın!  


KAOSGL.ORG partileri 14 Mayıs, 15 Mayıs ve 16 Mayıs’ta da devam edecek…
14 Mayıs’ta EskiYeni'de yapılacak partide, uzun zamandır konuştuğumuz Kıyafet Balosunu gerçekleştiriyoruz... Sürprizlerinizle bekliyoruz.
 
15 Mayıs 2009 Cuma günü ise, ‘Maske’Siz’ Parti ile eğleniyoruz. İster maskeli gelin, isterseniz maskesiz... Kendiniz olun yeterli diyoruz... Seni de bekliyoruz.  


16 Mayıs 2009, Cumartesi, Gender-Blender Parti’sinde ise istediğin gibi gel diyoruz. Kadın, erkek, hetero, eşcinsel, biseksüel, trans hepsini blendera atıp karıştırıyoruz. Ortaya ne çıkacak merak ediyoruz. Eğer sen de merak ediyorsan hadi gel, ne duruyorsun...


Etiketler: yaşam, gezi/mekan
İstihdam