01/09/2017 | Yazar: Defne Güzel

Burçlar ve aktivistler yazı dizimizin üçüncü konuğu hamarat bir Boğa, Can Tülük: Beynimde kırk tilki gezer, kuyrukları birbirine değmez.

Burçlar ve aktivistler – Hamarat bir Boğa: Can Tülük Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Burçlar ve aktivistler yazı dizimizin üçüncü konuğu hamarat bir Boğa, Can Tülük: Beynimde kırk tilki gezer, kuyrukları birbirine değmez.

Merhaba sevgili Lubun Astroloji okurları. Bu hafta Burçlar ve Aktivistler köşemde çok sevdiğim arkadaşım, İzmir'den Can Tülük var. Can ile Neva Palas'ta, boğa burcu ve kendisi hakkında çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Can bize neler anlatmış buyrunuz birlikte bakalım.

Merhaba hayatım. Can Tülük kimdir ve ne burcudur? Bize biraz kendinden bahsetsene.

Merhaba. Boğa burcuyum ben ama kendimi tanıtmakta zorlanıyorum. Çok büyük sorular çünkü bunlar. İzmir'de yaşıyorum. Kendimi gözden geçirdiğim bir dönemdeyim. Bir de Türk Dili Ve Edebiyatı bölümünden mezunum.

Yaa, benim hep hayalimdi Türk Dili Ve Edebiyatı okumak.

Gel ben sana okuturum şekerim. Yüksek lisansa hazırlanıyorum şu an. Aşırı okumuş orospu olmayı hedefliyorum. Kötülüklerden arınmaya çalışıyorum. Ona göre ilişkilerimi belirlediğim bir zamandayım. Üstümdeki bütün olumsuzlukları uzaklaştırıyorum. Evden bile pek çıkmıyorum artık. 

Boğa burcu nasıl bir burç sence?

Lubunyalar burç yorumlarına bakarlarken hep kadın kısmına bakıyorlarmış. Ben erkek olana bakıyorum ve bana uyuyor da. Burçları çok seviyorum. Bir türlü içine giremedim ama gireceğim çünkü benim alanımla da ilgili, eski edebiyatçıyım ben.

Boğa; gezmeyi seven ama evine de bağlı, inatçı, yemek yemeyi ve yapmayı çok seven bir burç.

Siz biraz iştahlı oluyorsunuz değil mi?

İştahlıyız ama ben tat denilen şeyi kovalıyorum. Kendim bir şeyler yapmayı seviyorum. El becerisi kuvvetlidir boğanın.

Neler yapıyorsun elinle mesela?

Seramik yapıyorum, dikiş dikiyorum, ahşap yapıyorum, dantel örüyorum hatta cam bile yapıyorum ben. Sağaltıyor beni bu uğraşlar. Son zamanlarda doğayla da özdeşleşiyorum. Suyla olan ilişkimi çok geliştirdim mesela.

Nasıl yani?

Suyun su olduğunu bilerek onunla hemhal oluyorum. Suyun hazzına varıyorum.

“Beynimde kırk tilki gezer, kuyrukları birbirine değmez”

Hippi yaşantın var mı? Ben seni hep kampçı, müzik sever biri olarak hayal etmişimdir.

Ben şehirde doğdum büyüdüm aslında ama gerçekten doğaya aitim. Kırılganlıklarım yoktur. Soğuk havayı sevmem mesela ama soğuk havada doğada olmam gerektiğini düşünüyorsam olurum. Beynimde kırk tilki gezer kuyrukları birbirine değmez.

Burçlara inanıyor musun?

Kesinlikle inanıyorum. Hatta inanıyorum diyen bir insandan çok daha fazla inanıyorum. Enerjiyi mesela hissederek keşfederim.

Burcundan memnun musun peki?

Boğa burcu güzel ama yorucu. Bağlanmak beni çok yıpratıyor.

O kritik soruyu soracağım. Sence enişteci bir burç mu boğa?

Asla enişteci değilim. Herkes beni enişteci, kolici bir lubunya zanneder ama hiç alakam yoktur.

Hangi burçlarla anlaşabiliyorsun ve hangileriyle anlaşamıyorsun sence?

Hayatımda yeri olan dört-beş insandan üçü kova burcu. Sosyal hayatta çok yapıcı oluyor kovalar. Kovalarla olmak beni rahatlatıyor. Anlaşamadığım burç ise ikizler sanırım. Koç burçlarıyla da çok sürtüşüyorum.

Burcunun en sevdiğin ve en sevmediğin özelliği nedir?

El becerimin olmasını seviyorum. Bağlanmak, tek taraflı olduğunu bilsem de bağlı kalmaya devam etme kısmını ise sevmiyorum. 

“İçimde sürekli mahur beste çalıyor”

Yaşlı bir kafan var bence biraz senin. İçinde bir Hanım Teyze yaşıyor.

Hanım Teyze değil içimde sürekli Mahur Beste çalıyor.

Keyfine düşkün biri misin?

Keyfi seviyorum ama asla tembel değilimdir. Askeri bir disiplinle çalışırım. 

Peki aşk/koli hayatın nasıl gidiyor?

Koli hoy. Aşk berbat. Biri yok hayatımda. Kimsenin hak etmediği bir hayatı yaşadım ama çok değerli dostlarım var. Dostlarımın yanımda bir şeylerden zevk alması beni de çok mutlu ediyor.

İş/eğitim hayatın nasıl gidiyor?

Mezun olduğumda küçüktüm ben. Hazır değildim hayata. Çok duraklardan geçtim. İyi yüreğimden dolayı çok similyalar yedim. O yüzden hemen işe başlamak istemedim. Şu anda da derlenip toparlanıyorum.

Bu keyifli sohbet için ben çok teşekkür ederim Can. Son olarak söylemek istediğin bir şey var mı?

Ben de çok teşekkür ederim. Son olarak sanırım dünya barışı ya. Bir de samimiyet. Samimi insanlara ihtiyacım var benim. Canın isterse gelirsin gönlün isterse sevişirsin biliyorsun.

Can'a yeniden çok teşekkür ediyorum. Boğa burcu olduğu için de üzülüyorum. Umarım en kısa zamanda bütün kötülüklerden arınır.

Haftaya başka bir sürpriz isimle yeniden karşınızda olacağım. Muah.

 


Etiketler: yaşam
İstihdam