20/10/2017 | Yazar: Defne Güzel

Aşk bizim için kimin yaralı çıkacağını bilmediğimiz bir savaş.

Burçlar ve aktivistler – Mistik bir Kova: Doğukan Karahan Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Burçlar ve aktivistler yazı dizimizin altıncı konuğu mistik bir Kova, Doğukan Karahan: Kova burcu kolay kolay bağlanmaz. Aşk bizim için kimin yaralı çıkacağını bilmediğimiz bir savaş.

Merhaba sevgili Lubun Astroloji okurları. Size bu röportajımda kova burcunu ve ahretliğim Doğukan Karahan'ı getirdim. Doğukan'la daha çok aşk üzerine hararetli bir röportaj gerçekleştirdik.

Buyrunuz;

Merhaba, benim ilk sorum; Doğukan KARAHAN kimdir ve ne burcudur?

Merhaba, ben kova burcuyum. Yükselenim de akrep. Doğukan Karahan ise doksan üç yılında Ankara'da doğdu. Sosyal hizmet uzmanıyım. Pembe Hayat gönüllüsüyüm. LGBTİ+ aktivistiyim. Sanat sever, yazılar yazarım...

Neler yazıyorsun?

Öykü ve deneme yazıyorum. Aynı zamanda amatör oyunculuk geçmişim var. İlkokuldan itibaren drama ve tiyatro ile ilgilendim. En son Hacettepe'de iki yıl tiyatro gurubundaydım.

Kova burcu sence nasıl bir burç Doğukan?

Kova burcu zeki bir burç. Bu zekasını sinsiliğe değil bilime-sanata kanalize etmeli diye düşünüyorum. Hisleri, sezgileri kuvvetli. Fantastik şeyleri seven bir burç. Aynı zamanda bence doğaüstü olayları da seviyor. Ben çok inanırım fal, burç, enerji olaylarına. Bilirim de.

Sence kova burçları talihsiz mi?

Yaa, bence çok talihsizler. Çok güzel hayaller kuran ve çokça engelle karşılaşan bir burç kova. Hevesleri de çabuk kırılıyor. Naif burçlarız aslında.

Çabucak küsüp çabucak barışıyorsunuz değil mi siz?

Ben bir insana kolay kolay küsmem. Sabrım derya denizdir. Küstükten sonra da gönlümü alması çok zordur aslında. Belki yükselenim yüzünden böyle ama kırgınlıklarımızı içimizde yaşıyoruz biz.

Peki egoist misiniz?

Egolarımız var evet. Bence bizim savunma mekanizmamız ego. Küstah, ahkam kesen ya da boş bir yerden değil hakim olduğumuz alanlarda ego yapıyoruz.

On iki yaşından beri meditasyon yapıyorum

Burçlara inanıyor musun?

Elbette. İnsanlar astrolojiyi on iki burçtan ibaret sanıyorlar. Aslında o kadar detaylı ki... Doğduklarında gezegenlerin nasıl sıralandığı, evleri, kapıları, şunları, bunları, her şey çok etkili. O yüzden burçlara inanmıyorum diyenler sözü bir bilene bıraksınlar. Zaten mistik şeyleri severim ben. On iki yaşımdan beri meditasyon yapıyorum.

Ben kovalarla sınanmış bir koç burcuyum. Kovaları çok seviyorum, sizlere hevesliyim aslında çünkü uzaylı beynine sahip olduğunuzu düşünüyorum fakat hep kovalardan darbe gördüm ben. İşgüzarsınız zaten bunu tartışmaya açmıyorum da...

Haha, yazacak mısın oraya da tartışmaya açmıyorum diye.

Yazacağım tabi. Peki neden bu kadar gaddarsınız?

Çünkü sabırlıyız ama sabır sınıra geldiğinde gaddarlaşabiliyoruz. On yıl olur bu, iki ay olur... Kovaların tehlikeli bir tarafları var. Sınırlarım ihlal edildiğinde ben de çok kötü bir insan olabiliyorum.

Kova topluluğun, arkadaşlıkların burcu...

O yüzden seninle ben ahretliğiz zaten.

Peki sizi elde etmek neden bu kadar zor? Neden arkadaşlığa bu kadar açıkken aşka bu kadar kapalısınız? Ben bir kova için çok uğraştım ve elde edemedim şahsen.

Aşkım ben de onu ikizler için yaşadım. Hiç yemediğim darbeleri ikizler burcundan yedim. Kova burçlarının şöyle bir piçliği var. Yeşil ışığı yakıyoruz, karşıdaki insan bize yaklaşıyor ve onu gizlice teste sokuyoruz. Her kaybedişinde bir duvar daha örüyoruz o insana karşı. Kova burçlarının böyle psikopat bir tarafı var.

Adını vermeyeceğim. Ben bir kovayla birlikteydim, biliyorsun. O sevgili kova bana bir kere 'seni seviyorum' demedi. Nasıl böyle katı kalabiliyorsunuz?

Özgür olmak istiyoruz çünkü. Ben de ilişkilerimde karşımdaki insana asla seni seviyorum demem. Bu cümle sorumlulukları beraberinde getiriyor çünkü...

Aşk; kimin yaralı çıkacağını bilmediğimiz bir savaş

Korkaksınız işte!

O topa girmek istemiyoruz bence. Kova burcu kolay kolay bağlanmaz. Aşk bizim için kimin yaralı çıkacağını bilmediğimiz bir savaş.

Peki memnun musun burcundan?

Ben çok seviyorum burcumu. Dünyaya yine gelsem yine kova burcu olarak gelmek isterdim.

Hangi burçlarla anlaşıp hangileriyle anlaşamıyorsun?

Koç ve yengeç burçlarıyla anlaşabiliyorum. Su gruplarını da seviyorum. Topraklar benden uzak dursunlar. Balık burçları da uzak dursun. İkizlerin de Allah cezasını versin. Benim sevgililerim ve flörtlerim hep ikizler oldu. İkizlerden yediğim kazığı kimseden yemedim.

Peki burcunun en sevdiğin ve en sevmediğin özelliği nedir?

Sessiz ve derinden ilerliyor oluşumuzu seviyorum. En sevmediğim özelliği ise; insanlar kovaları küstah sanıyorlar. Bunu biraz da biz yapıyoruz. Yanlış kelimeler seçebiliyoruz.

Aşk/koli hayatın nasıl gidiyor?

Koli hayatım da aşk hayatım da yok. Allah bildiği gibi yapsın onları. Flört etmeyi seviyorum. O bakımdan da zoruz biraz...

Zaten iyiyseniz Kova burcunu elde edersiniz

Antipatiksiniz işte kız.

Yaa, öyle deme çok tatlıdır kovalar. İnsanlar bizden uzaklaştıklarında enkaz olarak kalıyoruz biz. Kovalara sabırlı olun, iyi davranın... Zaten iyiyseniz kova burcunu elde edersiniz. Burada sana laf gömmüyorum aşkım. O, senin kova burcunun salaklığıymış.

İş/eğitim hayatın nasıl gidiyor?

İş hayatım gitmiyor. Eğitim hayatım güzel, zaten mezunum. Sertifika programlarını tamamladım. Yüksek lisans yapıyorum. Çalışmıyorum. İngilizce özürlüyüm bu yüzden yurtdışında bir dil okulu ayarlamaya çalışıyorum. İş tekliflerine açığım.

Bu hararetli sohbet için ben çok teşekkür ederim ahretliğim. Son olarak Lubun Astroloji okurlarıyla paylaşmak istediğin bir mesajın var mı?

Ben de çok teşekkür ederim. Çok madi bir sohbetti. Son olarak; kovaları sevin. Biz kendimizi anlatamıyoruz, siz bizi anlayın. Bize madilik yaptırtmayın. Bir de Mert GÜZEL'i takip etmeye devam edin. O bizim aşkımız.

Bu hararetli sohbet için yeniden Doğukan'a teşekkür ediyorum. Gördük ki kova hakikatten tartışmayı çok seven bir burçmuş. Yeni röportajlarda görüşmek üzere. Gözlerinizi gökyüzünden ayırmayın.


Etiketler: yaşam
İstihdam