03/10/2012 | Yazar: Kaos GL

‘Siyah Bir Veda Öpücüğü’ adlı albümünü 18 Eylül’de piyasaya sunan Cem Adrian’ın ilk klipi ‘Yalnızlık’ şarkısına çekildi. Yalnızlığı farklı bir bakış açısı ile anlatan klipte yer alan dört karakterden birisi trans.

Cem Adrian’dan "Farklı" Bir Yalnızlık Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
“Siyah Bir Veda Öpücüğü” adlı albümünü 18 Eylül’de piyasaya sunan Cem Adrian’ın ilk klipi “Yalnızlık” şarkısına çekildi. Yalnızlığı farklı bir bakış açısı ile anlatan klipte yer alan dört karakterden birisi trans.
 
Kendine özgü tarzı ve tavrı ile müzik çalışmalarına devam eden Cem Adrian 12 şarkıdan oluşan “Siyah Bir Veda Öpücüğü” adlı albümünü 18 Eylül’de yayınladı.
 
“Emir” adlı albümüyle başlayıp “Kayıp Çocuk Masalları”yla devam eden hikâyesinin son albümü olan “Siyah Bir Veda Öpücüğü” albümünde tüm parçalar, önceki albümlerde olduğu gibi Adrian imzası taşıyor..
 
Adrian’ın, prodüktörlüğünü yine kendisinin üstlendiği “Siyah Bir Veda Öpücüğü” albümünün tüm kayıtları da sanatçının kendisi tarafından gerçekleştirildi. Stil ve tema çalışmasının Cem Adrian ve Hümeyra Uçan tarafından yapıldığı albümün fotoğrafları ise, yine Boğaç Dalkıran ve Semih Kanmaz tarafından çekildi. 

Video Haber İkon  İlgili Video:


Etiketler: kültür sanat
İstihdam