07/10/2019 | Yazar: Aria Na

Çeyrek yüz yılı bitiren Kaos GL, yeni yaşını İstanbul, Anahit Sahne’de düzenlediği parti ile kutladı.

Çeyrek asra görsel ve işitsel bir şölen Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL, 20 Eylül itibariyle 25’i bitirip 26’sından gün alıyor. Çeyrek bir yüz yılı bitiren Dernek yeni yaşını 28 Eylül’de İstanbul, Anahit Sahne’de düzenlediği parti ile kutladı.

Kaos GL’nin ilk çıktığı 1994 yılından günümüze tüm sayılarının bulunduğu sergi köşesi gelen misafirlere adeta zamanda yolculuk yaşattı. Partiye katılanlar Dj Krutzog’un playlistiyle ısınmaya başladı. Gece hemen ardından Aleyna Fox ile gerçekleştirdikleri düet performansıyla devam etti.

Kaos GL’nin kurucu üyelerinden Yasemin Öz, yaptığı konuşmada geçen 25 yılın ne kadar kıymetli olduğunu ve daha nice 25 yılların kutlanmasını temenni etti.

Aleyna Fox’un sunduğu performans bölümünde, parti birbirinden başarılı performans sanatçılarının hazırladığı showlarla adeta görsel bir şölene dönüştü. Rüya, ABB Afrodith, Efemine, Handely, Raquel Desen, Candle Gender ve Ceytengri’nin performanslarına ev sahipliği eden bu kısımda, sanatçıların farklı müzik türlerini yorumladıkları dans gösterileriyle misafirlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Bu görsel şölenin ardından DJ kabinine Elif KK geçti. Partinin işitsel şöleni için “Start!” veren Elif KK seçkileriyle misafirleri büyüledi. Gecenin son DJ’i Jtamul, enerjik, hit seçkileriyle misafirleri geç saatlere kadar dansın doruklarına çıkardı.

Partide emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
Etiketler: yaşam
nefret