19/03/2019 | Yazar: Kaos GL

Bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan “Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği ile İlgili Başvuruların Ele Alınması” çalıştayına başvurmak için son gün 27 Mart Çarşamba.

“Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği ile İlgili Başvuruların Ele Alınması” çalıştayına başvurular başladı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan “Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği ile İlgili Başvuruların Ele Alınması” çalıştayına başvurmak için son gün 27 Mart Çarşamba.


Sosyal Politikalar Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği Çalışmaları Derneği (SPoD), Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği (CETAD) işbirliği ile ruh sağlığı alanında çalışan uzmanlara ve öğrencilere yönelik “Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği ile İlgili Başvuruların Ele Alınması” çalıştayı düzenliyor.

Bu yıl dördüncü defa düzenlenecek olan ruh sağlığı çalıştayı iki bölümden oluşacak. İstanbul’da gerçekleşecek olan çalıştayın ilk bölümü 20-21 Nisan tarihinde Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Abidin Dino Salonu’nda ikinci bölümü ise 25-26 Mayıs tarihinde Cezayir Toplantı Salonu’nda düzenlenecek.

Katılımcılara program sonunda katılım belgesinin de verileceği çalıştayda 30-35 kişi arasında katılımcı kabul edilecek. Çalıştaya, psikiyatri uzmanları, psikiyatri asistanları, psikologlar, klinik psikoloji öğrencileri, çocuk psikiyatristleri, pedagoglar, PDR uzmanları başvurabilir.

Çalıştay’da kimler var?

“Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği ile İlgili Başvuruların Ele Alınması” çalıştayının programı Uzm. Dr. Seven Kaptan ve Uzm. Psk. Görkem Aypar tarafından hazırlandı. Konuşmacılar ise şöyle: Uzm. Dr. Seven Kaptan, Doç. Dr. Koray Başar, Prof. Dr. Şahika Yüksel, Uzm. Psk. Özge Güdül, Av. Hatice Demir, Uzm. Psk. Nergiz Özdemir Eke, Uzm. Psk. İbrahim Eke, Uzm. Dr. Banu Aslantaş Ertekin, Klinik Psk. Zeynep Tüzün, Uzm. Dr. Zerrin Oğlağu, Uzm. Dr. Ender Cesur, Mustafa Sarıyılmaz Uzm. Psk. Görkem Aypar.

Nasıl katılabilirim?

Çalıştaya başvurmak için son tarih 27 Mart Çarşamba. Başvuru için, özgeçmiş ve kısa bir niyet mektubu yeterli. Programa katılım ücreti 30 saat için toplam 1200 TL, öğrenciler için 800 TL. Ödemelerle ilgili ayrıntılı bilgi katılımcı listesi açıklandıktan sonra katılımcılarla paylaşılacak. Çalıştaydan elde edilen gelir, SPoD Danışmanlık Ağı çalışmalarının devamlılığı için kullanılacak.

Başvuru ve sorularınızı info@spod.org.tr adresine yazabilirsiniz.


Etiketler: insan hakları, sağlık
İstihdam