10/09/2009 | Yazar: Kaos GL

ABD'li film yıldızı George Clooney, Venedik Film Festivali'nde 'The Men Who Stare at Goats' adlı yeni filminin galası sırasında, gazetecilerin eşcinsel olup olmadığına ilişkin üç sorusunu kibar bir

Clooney'e eşcinsellik imalı sorular  Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

ABD'li film yıldızı George Clooney, Venedik Film Festivali'nde 'The Men Who Stare at Goats' adlı yeni filminin galası sırasında, gazetecilerin eşcinsel olup olmadığına ilişkin üç sorusunu kibar bir üslupla geçiştirdi. 

Bir gazeteci, ünlü aktörün yıllardır Max adlı bir domuzla birlikte yaşamasından hareketle ‘Öteden beri Max’la birlikte yaşıyorsun, bir erkekle gerçek bir nikâh duyurunu ne zaman yapacaksın?’ dedi. Clooney bu soruya ‘Ne dediğinizi bilmiyorum, yapabileceğim tek şey zihninizden geçenleri okumak’ diye cevap verdi.

Ardından İtalya’daki mizahi haber programı Iene’nin muhabirlerinden Mauro Casciari, üstünde ‘George choosy’ (Müşkülpesent George) yazan beyaz iç çamaşırı haricinde tüm giysilerini çıkarıp ünlü aktöre ‘Ben eşcinselim ve sana âşığım’ diye seslendi. Clooney, bu gazeteciye ‘Olduğun yerde kal, şimdi senin için bir ambulans gelecek!’ diye karşılık verdi. Clooney, ‘Buraya hoş bir kızla geldiniz, bu konuda bir şeyler söylemek ister misiniz?’ sorusunu da ‘Venedik Film Festivali’ne 20 yıldır geliyorum, hiç böyle bir soru sorulmamıştı’ diye yanıtladı. 


Etiketler: kültür sanat
İstihdam