02/04/2020 | Yazar: Kaos GL

Lambdaistanbul’un Cumartesi Sohbetleri Yeni Koronavirüs salgınına alınan önlemler nedeniyle online gerçekleşecek. Sohbetin konusu ise “Sosyal medya”.

Cumartesi Sohbetleri’nde bu hafta: Sosyal medya Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Lambdaistanbul LGBTİ+ Derneği, deneyim ve bilgi aktarım buluşmalarına online devam ediyor.

İki haftada bir buluşan LGBTİ+’lar, Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi ilan ettiği Yeni Koronavirüs salgınına alınan önlemler nedeniyle bu ay online ortamda bir araya gelecek. Bu haftanın konusu ise sosyal medya.

Dernek etkinliği şöyle duyurdu: “Kullanıcı veya izleyici olarak sosyal medya sizi mutlu ediyor mu? Yoksa sosyal medyanın kişilerin kendini sergilediği bir "sirk" olduğunu mu düşünüyorsunuz? Sosyal medyadaki içeriklerin sizi rahatsız ettiği oluyor mu? LGBTİ+'lar olarak sosyal medyada yeterince özgür müyüz sizce? Kullanıcı veya izleyici olarak beklentileriniz nedir? Gelin 4 Nisan 2020 tarihinde hep birlikte bu sorulara veya sizlerin getirecekleri sorulara cevaplar arayalım, ne dersiniz?

Nasıl katılabiliriz?

Lambdaistanbul, “Dünyanın neresinde olursanız olun, bu cumartesi sohbetimize katılabileceksiniz” diyor. Jitsi adlı uygulamayı telefonunuza indirerek ya da bilgisayarınızdan erişerek bu toplantıya katılmak mümkün.

Dernek katılım koşulunu şöyle aktarıyor: “Öncesinde bize katılımınızı bildiren bir email atmanızı rica ediyoruz. Telefon numaranızı ya da kimlik bilgilerinizi vermeniz gerekmiyor. Jitsi uygulaması da telefon numaranızı istemiyor. İster görüntülü katılın, ister yalnızca sesli. Haydi, hemen bize lambda@lambdaistanbul.org adresinden ulaşın ve 28 Mart tarihli cumartesi sohbetimize online katılmak istediğinizi bildirin.”

Lambdaistanbul, etkinliğin başlamasına bir saat kala etkinlik linkini e-mail adresinize gönderecek.


Etiketler: yaşam
nefret