18/10/2013 | Yazar: Ömer Akpınar

Harry Potter filminin yıldızı Daniel Radcliffe, eşcinsel şair ve savaş karşıtı Allen Ginsberg’i canlandırdığı Kill Your Darlings’teki gey seks sahnelerini anlattı.

Daniel Radcliffe Son Filmindeki Gey Seks Sahnelerini Anlattı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Harry Potter filminin yıldızı Daniel Radcliffe, eşcinsel şair ve savaş karşıtı Allen Ginsberg’i canlandırdığı Kill Your Darlings’teki gey seks sahnelerini anlattı. Flaunt dergisine konuşan 24 yaşındaki oyuncu, ilk kez gey seks sahnelerinde yer almanın nasıl bir his olduğunu paylaştı.
 
Radcliffe, bir oyuncu olarak eşcinsel aşkı nasıl yaşadığını şu sözlerle açıkladı: “Nasıl âşık olunduğuna dair bir fark olduğunu düşünmüyorum. Aşkın nasıl ifade edildiği kişiden kişiye göre değişir, bu cinsiyet ya da cinsellikle ilgili değil. Kesinlikle tek fark gerçek seks sahnesiydi tabii ki…”
 
“Yönetmenimiz bana yardımcı oldu. Her adımda nasıl hissedeceğimi anlattı. Esasında, gey seks, özellikle ilk defasında, gerçekten çok acı veriyor. [Yönetmen John Krokidas], daha önceden bunun bir filmde bu kadar doğru tasvir edildiğini görmediğini söyledi. Bunun gerçek bir bekâret kaybı gibi görünmesini istedi.”
 
“Kim Olduğumu Bulmak İçin Bu Rolü Seçtim”
Ünlü oyuncu, Allen Ginsberg rolünü oynamaya nasıl karar verdiğini şöyle anlattı: “Rolün insanı dönüştüren yanı böylesine ünlü bir karakteri ya da toplumda büyük bir etkisi olmuş bir karakteri oynamak değildi. Daha çok kendi sesini bulmak, kim olduğunu bulmakla ilgiliydi. Bu çoğu zaman berbat ve çok acılı bir yolculuktur ve öyle olması da gerekir. Kalbiniz kırılır, başarmak istediğinizi beceremezsiniz. Bunları atlatmak önemlidir, beni de role çeken bu oldu.”
 
Daha önceden, filmin diğer oyuncusu Dane DeHaan’la öpüşmesini “samimi, tutkulu ve romantik” olarak tanımlayan Radcliffe, öpüşme için MTV ödülü almayı bekledikleri yönünde bir şaka yapmıştı.  

Etiketler: kültür sanat
İstihdam