11/10/2007 | Yazar: Kaos GL

danışma Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

1993’ten beri yalnız olmadığımızı biliyoruz. Çünkü Kaos GL var! O günden bugüne sıkıntılarımızı, dertlerimizi, heyecanlarımızı bizimle paylaşan, dertlerimize ortak olan Kaos GL şimdi daha yakın. danisma@kaosgl.org adresine göndereceğiniz her türlü sorun ve sorunuza yanıt verecek olan Kaos GL maillerinizi bekliyor.

KAOS GL - 11/10/2007

Cinsel yönelimimizi fark etmemizle birlikte yaşadığımız duyguların başında yalnızlık geliyor.

Kaos GL, 1993’den bu yana bize ‘Yalnız olduğunuzu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Toplumun her kesiminde ve her alanında daima vardık ve varız’ diyor.

Yalnızlığımızı birbirimizle paylaşabileceğimiz birçok alanı Kaos GL ile birlikte yarattık.
Kaos GL’ye Türkiye’nin her köşesinden yüzlerce mektup ve faks geldi. 2000 yılından bu yana da Kaos GL olarak internet üzerinden Türkiyeli eşcinsellerin sorularına birlikte yanıt bulmaya çalıştık. Sorunlarımız farklılaşsa da birçok alanda yaşadığımız sorunların ortaklaştığını gördük.

Sessiz bir şekilde 14 yıldır yaptığımız danışmanlığın artık adını koymak gerektiğini düşünüyoruz.

Siz sorun, yanıtını birlikte bulalım…

Lezbiyen, gey, biseksüel, travesti ve transeksüel var oluşlarına, cinsel yönelime ve cinsiyet kimliğine, aileye açılma süreçlerine, askerliğe, çalışma hayatında, okulda ve üniversite kampüslerinde yaşadıklarımıza, cinsel sağlık ve sosyal yaşam alanlarına ilişkin tüm sorularınızı bekliyoruz.

Sorular ve yanıtları kişisel bilgiler çıkartıldıktan sonra www.kaosgl.org adresimizde yayınlanacaktır.

Kaos GL


Etiketler:
İstihdam