04/10/2018 | Yazar: Aslı Alpar

Denizli LGBTİ Aileleri Grubu yeni dönemin ilk toplantısını yaptı.

“Denizli’de varız ve var olmaya devam edeceğiz” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Denizli LGBTİ Aileleri Grubu yeni dönemin ilk toplantısını yaptı.

Denizli ve Ege Bölgesi'nde yaşayan LGBTİ’lerin kendilerini kabul ve ailelerine açılıma süreçlerinde sosyal destek olmak amacıyla 2014 yılında kurulan Denizli LGBTİ Aileleri Grubu yeni dönemin ilk toplantısını yaptı.

29 Eylül Cuma günü Denizli’de düzenlenen toplantı grubun sosyal medya hesabından şöyle duyuruldu: “Yaşamın zorluklarını bizimle beraber yüklenen destekçi arkadaşlarımızla katılımın kuvvetli olduğu bu toplantıda toplumsal cinsiyet rolleri ve nefret cinayetleri başlıklı konular üzerine tartışmalar yürüttük.”

Tekrar birlikte olmanın değeri

Denizli LGBTİ Aileleri Grubu’ndan Caner yeni dönemin ilk toplantısını KaosGL.org’a şöyle değerlendirdi: “Geçirdiğimiz yoğun bir dönemin ardından iyi bir tatili hakkettiğimizi düşünerek ara verdiğimiz etkinliklerimize geçtiğimiz 29 Eylül Cuma yaptığımız yüksek katılımlı toplantı ile tekrar başladık. Bu rutin cuma toplantımızda tekrar birlikte olmanın ve örgütlülüğün değerini üzerine basa basa tekrarladık. Denizli'de varız ve var olmaya devam edeceğiz, önümüzdeki dönemlerde yapacağımız etkinlikler ve ailemizdeki her birey bunun teminatı. ”


Etiketler: yaşam
İstihdam