28/05/2020 | Yazar: Kaos GL

GZone, Warner Music Türkiye ve Dudakların Cengi işbirliğiyle “Dua Lipa-Future Nostalgia Lip Sync Challenge Turkey” ödüllerin ilan edildiği finalle sonuçlandı.

“Dua Lipa-Future Nostalgia Lip Sync Challenge Turkey” sonuçlandı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Türkiye’den 21 performans sanatçısının katıldığı, GZone, Warner Music Türkiye ve Dudakların Cengi işbirliğiyle yapılan “Dua Lipa-Future Nostalgia Lip Sync Challenge Turkey” ödüllerin ilan edildiği finalle sonuçlandı.

Finalde Cake Mosque, Q-Bra, Florence Delight ve Madır Öktiş online olarak sahne aldı. Finalde yer alan 21 performans sanatçısının çoğu, yapılan zoom yayınında hazır bulundu ve bu yayın canlı olarak Gzone Youtube kanalından yayınlandı.

Performanslarıyla izleyenleri büyüleyen 21 kişi arasından Ceytengri birincilik ödülülü kazanırken, Aria Na ikinci ve Gazelle üçüncü oldu.

Tüm katılımcıları motive etmek isteyen jüri, katılan herkese Pandemi sonrasında gerçekleşecek Özel Final Partisi’nde bütçeli olarak sahnede olma sözü verdi.

Yarışma finalinde ayrıca 10 katılımcıya GZone partileri ve Warner Bros işbirliklerinde yine bütçeli çalışmak üzere söz verildi ve Mansiyon ödülleri dağıtıldı. Bu ödülleri de Destina Zinok, Melinda Pristella, Salome, Seyfullah, Roseyule, Krutzog, Midnight, Kika, Madam Mushta ve Willie Ray kazandı.


Video Haber İkon  İlgili Video:


Etiketler: kültür sanat
İstihdam