16/07/2009 | Yazar: Seçin Tuncel

LGBT eğitimcilerin, eğitim alanında maruz kaldıkları ayrımcılık ve homofobiyi gün yüzüne çıkıyor, lezbiyen, gey, biseksüel ve transseksüel eğitimcilerle okul hayatımızda mağruz kaldığımız

LGBT eğitimcilerin, eğitim alanında maruz kaldıkları ayrımcılık ve homofobiyi gün yüzüne çıkıyor, lezbiyen, gey, biseksüel ve transseksüel eğitimcilerle okul hayatımızda mağruz kaldığımız ayrımcılık ve sorunları konuştuk.Bu alanda Karşılaştığımız sorunları ve deneyimleri topluyoruz, bu alanda karşılaşılan ayrımcılıklar raporlaştırarak daha iyi bir çalışma hayatının yollarını arıyoruz. Web sitemizde her hafta bu deneyimleri okuyabilirsiniz.
Sizde LGBT bir eğitimci iseniz bizimle bağlantıya geçebilirsiniz, adınız, soyadınız, yaşadığınız şehir gibi kişisel bilgilerinizi bizimle paylaşmadan deneyimlerinizi aktarabilirsiniz. Eğitim alanında ayrımcılığa ve şiddete maruz kalan bir öğrenci iseniz, bizimle iletişim kurabilirsiniz ve deneyimlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Gelin hep birlikte  LGBT eğitimcilerin ve öğrencilerin eğitim alanında maruz kaldıkları ayrımcılığı, homofobiyi, baskıyı, şiddeti gün yüzüne çıkaralım.
Kaos GL
EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBU

 
İletişim:
Tel: 0312- 230 0358 dâhili (16)
Kaos GL Derneği
GMK Bulvarı 29/12
Demirtepe/ Ankara 
  
 

Etiketler: insan hakları, eğitim
İstihdam