16/01/2019 | Yazar: Kaos GL

Queer-feminist oluşum Build Your Tribe, ilk partisini Berlin merkezli sanat kolektifi Art Bei Ton ile birlikte gerçekleştirecek.

En güzel enerjinle katıl: Build Your Tribe X Art Bei Ton Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Queer-feminist oluşum Build Your Tribe, ilk partisini Berlin merkezli sanat kolektifi Art Bei Ton ile birlikte gerçekleştirecek.

Ayrım gözetmeksizin bir arada olmayı amaçlayan, her türlü ifade biçimine yer açan, Türkiye'de ve uluslararası alanda sanatçıları destekleyen queer-feminist oluşum Build Your Tribe, ilk partisini Berlin merkezli sanat kolektifi Art Bei Ton ile birlikte gerçekleştirecek.

Elektronik müzik, görsel sanatlar ve performans alanlarında; kadın, queer ve temsiliyeti yeterli olmayan sanatçıların üretimlerini görünür kılmak amacıyla 2018 yılında İstanbul'da bir grup sanatçı tarafından kurulan Build Your Tribe etkinliği şöyle duyurdu: “İlk partimizi Berlin merkezli sanat kolektifi Art Bei Ton ile birlikte gerçekleştirdiğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! Bu; farkındalığı, aşkı ve saygıyı beraber dans ederek göklere çıkaracağımız bir gece olacak!”

Parti öncesi panel

26 Ocak Cumartesi, saat 21:00’de başlayacak olan Parti öncesinde gerçekleşecek olan panelde ise her sanatçı kendi kolektifini ve kolektifinin arkasındaki düşünce yapısını anlatacak; konuşmacılar, tecrübelerini ve onları bir araya getiren yolculuklarını paylaşacak.

“En güzel enerjinle, olmak istediğin gibi katıl!”

İstanbul Beyoğlu’nda bulunan Peyote Nevizade’de gerçekleşecek olan etkinliklere dair Build Your Tribe’in şöyle bir uyarısı var: “Farklı şehirlerin enerjileri mekanı saracak, her türlü ifade biçiminin coşku ve sevgi ile karşılanacağı gecemize, sen de en güzel enerjinle, olmak istediğin gibi katıl! Mekanın sınırlarını zorlayacağımız gecemizde lütfen herkesin kişisel sınırlarına saygı göstermeyi unutma.”

Etkinliğin Facebook sayfasına buradan ulaşmak mümkün.


Etiketler: yaşam
İstihdam