09/11/2012 | Yazar: Seçin Tuncel

Kaos GL Derneği üyesi kadınlar tecavüz, taciz, ifşa, nefret suçlarına dikkat çekmek için tüm Eşcinsel ve Biseksüel kadınları 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü Yürüyüşü için 10 Kasım saat 17.00’da hazırlık toplantısına çağırıyor.

Eşcinsel Biseksüel Kadınlar 25 Kasım için Buluşuyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kaos GL Derneği üyesi Eşcinsel ve Biseksüel Kadınlar tecavüz, taciz, ifşa, nefret suçlarına dikkat çekmek için tüm Eşcinsel ve Biseksüel kadınları 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü Yürüyüşü için 10 Kasım saat 17.00’da hazırlık toplantısına çağırıyor.
 
“Sorunlarımız Görünür Olsun, Şiddet Dursun!”
 
Kaos GL web sitesi üzerinden yayınlanacak olan “Sorunlarımız Görünür Olsun, Şiddet Dursun!” başlığının altında Cinsel yönelimleri nedeniyle uğradıkları ayrımcılığı gün yüzüne çıkaracak.
 
Kaos GL Derneğinden kadınlar “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Son günü dolayısıyla eşcinsel ve biseksüel kadınların uğradığı şiddeti görünür kılmak. Şiddet hikayelerimizi anlatmanın hiç de kolay olmadığını biliyoruz, amacımız zaten şiddetin görünür kılınması bu yüzden isim verilemeksizin de şiddet tanıklıklarınızı bizimle paylaşabilirsiniz” diyor.
 
Hazırlık toplantısında bildiri ve metinlerin yanı sıra 25 Kasım yürüyüşü için hazırlanacak dövizler için sloganlar önerileri ve Kaos GL Kadın Kadına Öykü Yarışması Koordinasyonuna iletmek için tema önerilerinin konuşulması planlanıyor. 

Etiketler: kadın
nefret