30/06/2019 | Yazar: Kaos GL

Belediyelerden Onur kutlaması: “Sevgi kazanacak”, “eşitiz”, “birlikte güçlüyüz”…

Eskişehir’den Bursa’ya, Artvin’den Rize’ye: Belediyelerde Onur Haftası paylaşımı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Belediyelerden Onur kutlaması: “Sevgi kazanacak”, “eşitiz”, “birlikte güçlüyüz”…

İstanbul Şişli ve Maltepe belediyelerinin ardından Cumhuriyet Halk Parti’li belediye başkanlarının yönettiği çok sayıda belediye Twitter hesabından 27. İstanbul Onur Haftası’nı kutladı.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi ile Aydın Germencik Belediyesi “Sevgi kazanacak”, Artvin Kemalpaşa Belediyesi “Eşitiz! Birlikte daha güçlüyüz. Nefret değil, sevgi kazanacak”, Muğla Fethiye Belediyesi “Karanlığa karşı, gökkuşağı!”, Artvin Borçka Belediyesi ve Rize Fındıklı Belediyesi “Nefret değil, sevgi kazanacak”, Muğla Datça Belediyesi “Nefrete inat, YAŞASIN HAYAT!”, Balıkesir Edremit “Bugün, yarın ve her zaman sevgi kazanacak!”, Çanakkale Belediyesi “Bugün, yarın ve her zaman sevgi kazanacak!” mesajlarıyla Onur Haftasını kutladı.

Bursa Nilüfer Belediyesi Onur kutlamasını Turgut Uyar’ın bir şiiriyle paylaştı: “Aşkım da değişebilir gerçeklerim de / Pırıl pırıl dalgalı bir denize karşı / Yan gelmişim diz boyu sulara / Hepinize iyi niyetle gülümsüyorum. Eşit, adil bir kent, ülke ve dünya için diyoruz ki...”

Belediyeler kutlama mesajalrını #İstanbulPride2019 etiketiyle paylaştı.


Etiketler: insan hakları, kent hakkı
İstihdam