11/07/2019 | Yazar: Kaos GL

GZone Our Pride partisi bu kez eğlendirirken dayanışacak. Parti gelirinin bir kısmı Eylül Cansın Trans Misafirhanesi’ne bağışlanacak.

Eylül Cansın Trans Misafirhanesi ile dayanışmaya: Queer Romantica! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

GZone Our Pride partisi bu kez eğlendirirken dayanışacak. Parti gelirinin bir kısmı Eylül Cansın Trans Misafirhanesi’ne bağışlanacak.

GZone, Our Pride partisinde bu kez hem eğlendirecek hem de bilet gelirlerinin bir kısmını Eylül Cansın Trans Misafirhanesi’ne bağışlayacak.

13 Temmuz Cumartesi akşamı 21:00’den itibaren Anahit Sahne’de yapılacak GZone Our Pride: Queer Romantica partisi, Kalben’i konuk edecek. Kalben partide, çok yakında çıkacak “Aşk Çeşmesi” isimli EP’sinin yeni şarkılarını sahnede ilk kez seslendirecek.

Kalben’in ardından Buğra Büyükşimşek ve Cüneyt Üstün, queer tango performanslarıyla partiyi kaldığı yerden devam ettirecek. Gecenin resident DJ'i SaintJer aşkla, ihtirasla, atarla, giderle dolu şarkılarını arka arkaya sıralayacak.

Partinin giriş ücretinden elde edilen gelirin bir kısmı, SPOD LGBTİ Derneği aracılığı ile  Eylül Cansın Trans Misafirhanesi'ne bağışlanacak.

Mekan ve giriş ücreti ile ilgili sorularınız için partinin Facebook sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.


Etiketler: yaşam
İstihdam