28/02/2014 | Yazar: Ömer Akpınar

Pembe Hayat’ın düzenlediği ‘Seks İşçiliği ve İnsan Hakları Sempozyumu’ adlı etkinlik dün Ankara’da yapılan dostluk maçıyla başladı.

Fahişeler 30 – 5 KaraKızıllar Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Pembe Hayat’ın düzenlediği “Seks İşçiliği ve İnsan Hakları Sempozyumu” adlı etkinlik dün Ankara’da yapılan dostluk maçıyla başladı. Eşcinsel olduğu için görevine son verilen hakem Halil İbrahim Dinçdağ’ın yönettiği maçta Fahişeler, Gençlerbirliği KaraKızıllar’ı 30’a 5 yendi.
 
Dinçdağ’ın “ibne hakem” sloganları eşliğinde coşkuyla karşılandığı maçın galibi Fahişeler yeşil sahaya jartiyerler ve korselerle çıktı. KaraKızıllar’ın oyuncuları ise “hepimiz orospu çocuğuyuz” pankartı açarak rakip takıma “size anne diyebilir miyim?” diye seslendi.

Dünyanın Bütün Seks İşçileri Birleşin! 
Fahişeler takımına 2 gol kazandıran Bilge, mesleki bilgilerini kullanarak diğer takım üyelerinin aklını çeldiklerini, KaraKızıllar’dan kendi kalesine gol atanların bile çıktığını söyledi. Yine Fahişeler’den Halim, hayatında ilk kez bu etkinlik için oynadığı futbol maçının “yorucu ama keyifli” olduğunu belirtti.
 
KaraKızıllar’ın oyun tarzını zaman zaman agresif bulan Fahişeler, “çok sert oynuyorsunuz, bu gece size vermeyiz”, “bu akşamın bir de gecesi var, unutma” sözleriyle maçı yeniden dostluk çizgisine çekmeyi başardı.
 
2 Mart’a kadar devam edecek etkinliğin tam programına bu bağlantıdan erişebilirsiniz. 

Etiketler: yaşam, spor
İstihdam