05/03/2019 | Yazar: Kaos GL

8 Mart Feminist Gece Yürüyüşü bu İstanbul, Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Çanakkale, Fethiye, İstanbul, İzmir ve Mersin’de.

Feminist Gece Yürüyüşü bu yıl hangi illerde? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

8 Mart Feminist Gece Yürüyüşü bu İstanbul, Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Çanakkale, Fethiye, İstanbul, İzmir ve Mersin’de.

Ankara Feminist Kolektif ve Feminist İletişim'in bu yıl için hazırladığı pankart

İstanbul’da bu yıl 17.’si düzenlenecek olan 8 Mart Feminist Gece Yürüyüşü bu yıl da Türkiye’nin pek çok ilinde gerçekleşecek.

Feminist Gece Yürüyüşü 8 Mart Cuma akşamı, Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Çanakkale, Fethiye, İstanbul, İzmir ve Mersin’de kadınların katılımıyla düzenlenecek.

Ankara’da Ankara Feminist Kolektif ve Feminist İletişim’den kadınların organize ettiği  ve bu yıl 13.’sü gerçekleşecek olan Feminist Gece Yürüyüşü, saat 20:00'de Sakarya Meydanı'nda başlayacak. Yürüyüşün ardından Nefes Bar’da Feminist Gece Eğlencesi gerçekleşecek.

Adana, Antalya, Bodrum, İzmir ve Mersin’de saat 19:00’da

Kadınlar, Adana’da Kültür Sokak’ta, Antalya’da Üç Kapılar’da, Bodrum’da Tepecik Cami Meydanı’nda, İzmir’de Alsancak ÖSYM önünde ve Mersin’de Pozcu Kushimato Sokağı’nda saat 19:00’da buluşacak.

Çanakkale ve Fethiye’de saat 20:00’de

Feminist Gece Yürüyüşü Çanakkale’de Golf Çay Bahçesi önünde ve Fethiye’de Beşkaza Meydanı’nda ise saat 20:00’de başlayacak.

İlgili haber:

17. Feminist Gece Yürüyüşü: Patriyarkayla, heteroseksizmle uzlaşma yok!

“Sokaklarda özgürce birbirimize sarılacağımız günlerin düşünü tüm alana yayıyoruz”

 


Etiketler: kadın
İstihdam